Dubai

Dubai Visa- & douane-informatie

Uw handleiding voor het aanvragen van een visum in de VAE

Het soort visum dat u nodig hebt voor de VAE hangt af van verschillende factoren, zoals uw nationaliteit en het doel en de duur van uw bezoek. Op dit moment kunnen inwoners van 48 landen, met uitzondering van de GCC-landen, bij aankomst een visum krijgen

Inwoners van de volgende landen hoeven niet van te voren een visum te regelen om toegang tot de VAE te krijgen en kunnen bij aankomst een visum krijgen dat 90 dagen geldig is:

Frankrijk IJsland Italië Noorwegen Nederland
Duitsland Zweden Oostenrijk Finland Liechtenstein
België Griekenland Luxemburg Polen Zwitserland
Estland Portugal Malta Spanje Cyprus
Denemarken Kroatië Slovenië Roemenië Slowakije
Bulgarije Tsjechië Hongarije Litouwen Letland

Let op:

  • Inwoners van de hierboven genoemde landen kunnen bij aankomst met hun reguliere paspoort een visum voor 90 dagen verkrijgen dat geldig is vanaf de dag van aankomst.
  • Het is niet mogelijk dit visum te verlengen.
  • Een paspoort dient regulier en langer dan zes maanden geldig te zijn.
  • De visumhouder kan het 90-dagenvisum bij aankomst laten ingaan en moet dit binnen 180 dagen na aankomst gebruiken.

Inwoners van de volgende landen hoeven niet van te voren een visum te regelen om toegang tot de VAE te krijgen en kunnen bij aankomst een visum krijgen dat 30 dagen geldig is, met een aanvullende periode van 10 dagen:

Maleisië Brunei Verenigd Koninkrijk Andorra
Japan Canada San Marino Hong Kong
Verenigde Staten Australië Nieuw-Zeeland Ierland
Monaco Vaticaanstad Singapore Zuid-Korea
China Rusland

Let op:

  • Inwoners van de hierboven genoemde landen kunnen bij aankomst met hun reguliere paspoort een visum voor 30 dagen verkrijgen dat geldig is vanaf de dag van aankomst.
  • Het visum kan verlengd worden en de totale geldigheid inclusief verlenging is vanaf het moment van aankomst 60 dagen.
  • Een paspoort dient regulier en langer dan zes maanden geldig te zijn.
  • Dit visum wordt beschouwd als meervoudig toegangsvisum, hetgeen de visumhouder de mogelijkheid biedt om de 30-daagse geldigheidsduur te benutten, of de visumhouder zich nu binnen of buiten de VAE bevindt. Het aantal dagen dat de visumhouder zich buiten de VAE bevindt wordt gerekend vanaf de 40-daagse geldigheidsduur van het visum.
  • Bezoekers kunnen contact opnemen met de telefonische klantenservice van AMER op nummer 8005111 om de geldigheid van hun visum na te gaan.

 

Overige visumsoorten:

Werkvisum

Visum aanvragen

Geldige sponsors:


Bent u voor het eerst in Dubai? Neem een kijkje bij de beste attracties van de stad en neem de perfecte selfie op één van deze schilderachtige plekken
Mogelijk vindt u het volgende ook interessant
Cocoa Room Een gloednieuwe foodtrend
Cocoa Room
Ontbijtverwennerij
IMG Worlds of Adventure De wonderen van Dubai
IMG Worlds of Adventure
Maak je op voor de tijd van je leven
Miss Lily’s Een gloednieuwe foodtrend
Miss Lily’s
Een eilandsmaak in Dubai
Dubai Museum Musea in Dubai
Een leerzame vesting
Bekijk de schatten in het Dubai Museum
Pierchic Een gloednieuwe foodtrend
Dineren met verfijnde romantiek
Ontdek Pierchic