Top Top
Viza və Giriş Məlumatları
Dubaya viza üçün ərizə vermə qaydaları

Dubaya daxil olmaq üçün lazım olan vizanın növü, milliyyətiniz, planlaşdırılmış səfərinizin məqsədi və səfərin planlaşdırılmış müddəti kimi bir neçə amildən asılıdır.

Əvvəlki slayd
Növbəti slayd

Aeroportda 30 günlük viza

Aşağıdakı ölkələrin vətəndaşlarından BƏƏ-nə daxil olmaq üçün əvvəlcədən viza almaq tələb olunmur və onlar uzatma üçün 10 günlük güzəştlə 30 günlük vizanı ölkəyə girişdə ala bilərlər:

Andorra
Avstraliya
Bruney
Kanada
Vatikan
Honq-Konq
İrlandiya
Yaponiya
Malayziya
Çili
Monako
Rusiya
San Marino
Seyşel adaları
Sinqapur
Ukrayna
Mauritius
Çin
Qazaxstan
Yeni Zelandiya
Böyük
Britaniya
Amerika Birləşmiş Ştatları

Lütfən nəzərə alın:

  1. Siyahısı yuxarıda verilmiş ölkələrin vətəndaşları ümumi vətəndaş pasportu ilə ölkəyə daxil olduqları gündən etibarən 30 gün müddətində qüvvədə olan viza ala bilərlər
  2. Vizanın müddətini uzatmaq mümkündür və onun ümumi qüvvədə olma müddəti ölkəyə daxil olma günündən etibarən 60 gün təşkil edir
  3. Pasportlar ümumi vətəndaş pasportu olmalı və altı aydan artıq qüvvədə olmalıdır
  4. Viza çox-girişli viza hesab olunur və BƏƏ-də və ya ondan kənarda olmasına baxmayaraq, viza sahibinə 30-günlük etibarlılıq müddətindən istifadə etməyə imkan verir. Viza sahibinin BƏƏ-dən kənar keçirdiyi günlərin sayı vizanın 30 günlük etibarlılıq müddətindən çıxılacaq

Aeroportda 90 günlük viza

Növbəti ölkələrin vətəndaşlarından BƏƏ-nə daxil olmaq üçün əvvəlcədən viza almaq tələb olunmur və onlar 90 günlük vizanı ölkəyə girişdə ala bilərlər:

Viza 90 gün ərzində keçərlidir. Vaxt uzadıla bilər.
Cənubi Koreya
Argentina
Bahama adaları
Solomon adaları
Nauru

Lütfən nəzərə alın:

  1. Siyahısı yuxarıda verilmiş ölkələrin vətəndaşları ümumi vətəndaş pasportu ilə ölkəyə daxil olduqları gündən etibarən 90 gün müddətində qüvvədə olan viza ala bilərlər
  2. Vizanın vaxtı uzadıla bilər
  3. Pasportlar ümumi vətəndaş pasportu olmalı və altı aydan artıq qüvvədə olmalıdır
Viza 90 gün ərzində keçərlidir. Vaxt uzadıla bilməz.
Avstriya
Belçika
Braziliya
Bolqarıstan
Xorvatiya
Kipr
Danimarka
Estoniya
İsveçrə
Finlandiya
Polşa
Fransa
Almaniya
Yunanıstan
Macarıstan
İslandiya
İtaliya
Latviya
Litva
Lüksemburq
Malta
Niderland
Norveç
Portuqaliya
Rumıniya
Slovakiya
Sloveniya
İspaniya
İsveç
Lixtenşteyn
Çexiya Respublikası

Lütfən nəzərə alın:

  1. Siyahısı yuxarıda verilmiş ölkələrin vətəndaşları ümumi vətəndaş pasportu ilə ölkəyə daxil olduqları gündən etibarən 90 gün müddətində qüvvədə olan viza ala bilərlər
  2. Bu viza növü yenilənə bilməz
  3. Pasportlar ümumi vətəndaş pasportu olmalı və altı aydan artıq qüvvədə olmalıdır
  4. Viza sahibi ölkəyə girişdə aldığı 90 günlük vizadan ölkəyə daxil olduğu ilk gündən etibarən 180 gün ərzində istifadə edə bilər

Körfəz ölkərinin sakinləri

Əgər siz körfəz ölkələrinin sakinlərisinizsə, BƏƏ-ə səfər etmək üçün vizaya və ya zaminə ehtiyacınız yoxdur. Amma körfəz ölkələri sakinlərini müşaiyət edən xaricilər və ya körfəz ölkələrində yaşayan xaricilər BƏƏ-yə gəlməzdən öncə onlayn viza əldə etməlidirlər.

BƏƏ-nin Daxili İşlər Nazirliyi körfəz ölkələrində yaşayan və BƏƏ-ə gəlmək istəyən xaricilər üçün onlayn viza sistemini təmin edir. Onlayn viza tətbiqi sistemi də onlayn ödəniş metodunu ehtiva edir. Ölkəyə daxil olduqdan sonra, eViza müraciətçinin qeydiyydatdan keçmiş e-poçtuna göndəriləcək.

eChannels sistemi aşağıdakı kateqoriyalardan olan şəxslərin müraciət etmələrinə imkan yaradır:

  1. BƏƏ vətəndaşları: Sistem zamin olduqları şəxslər üçün müraciət etmək imkanı verir
  2. BƏƏ-də yaşayan xaricilər: Sistem onlara viza və ya giriş icazəsi üçün müraciət etməyə və ya onları yeniləməyə və ya ləğv etməyə imkan verir
  3. BƏƏ-də yaşayan körfəz ölkələri vətəndaşları: Zamin olduqları şəxslər üçün müraciət edə bilərlər
  4. Körfəz ölkələrinin sakinləri: Onlar BƏƏ-də giriş icazəsi üçün müraciət edə bilərlər
  5. Turistlər: Səfər etməyi planlaşdıran turistlər də giriş icazəsi/turist vizası üçün müraciət edə bilərlər.

Nəzərə alın ki, BƏƏ-yə səfər etməzdən öncə eViza alınması məcburidir. Körfəz ölkələrinin sakinləri və ya qeyri-rezidentə və ya vətəndaş olmayan şəxsə zamin olan körfəz ölkələrinin sakinləri, ölkəyə giriş zamanı qonağı müşaiyət etməzlərsə qonağın ərizəsi təsdiq olunmayacaq.

BƏƏ vətəndaşları, sakinləri və şirkətləri Daxili İşlər Nazirliyi nəzdində onlayn smart sistem olan UAE eChannels' vasitəsilə yeni viza üçün müraciət edə və ya vizanı yeniləyə bilərlər.

Vizanın Növləri

Xidməti viza

Müddəti: ölkəyə girişdən hesablanmaqla 14 gün
Etibarlılıq: veriləndən sonra 14 gün

Turist vizası

Müddət: vizanın növündən asılı olaraq, ölkəyə giriş tarixindən 60 günlük uzunmüddətli viza və ya 30 günlük qısamüddətli viza
Etibarlılıq: verilmə tarixindən sonra 60 gün
İlkin şərtlər: Otel və ya tur operatorunun zaminliyi və öncədən rezervasiya*

Səfər Vizası

Müddəti: viza növündən asılı olaraq daxil olma günündən etibarən 30 gün/90 gün
Etibarlılıq müddəti: verildiyi gündən 60 gün
İlkin şərtlər: BƏƏ sakini, şirkəti və ya otelinin zaminliyi*

Tranzit Vizası

Müddət: 96 saat
Etibarlılıq: verilmə tarixindən etibarən 14 gün
İlkin şərtlər: Bu növü vizanı yalnız hava yolları şirkətləri verə bilərlər

İş Vizası

İş Vizası üçün müraciət qaydaları:

  1. Pasport BƏƏ-nə daxil olma günündən etibarən ən azı daha altı ay müddətinə etibarlı olmalıdır. Ancaq bu yaxınlarda çəkilmiş ağ fon qarşısında rəngli pasport şəkilləri (Polaroidlə çəkilməmiş) qəbul edilir
  2. Artıq BƏƏ-də olan şəxslər ölkədə olan müddətdə statuslarını dəyişmək üçün müraciət edə, yaxud BƏƏ-ni tərk edə və yenidən qayıda bilərlər
  3. Statusun dəyişdirilməsi, viza növündən asılı olaraq, təsdiq tələb edir. Əgər siz yuxarıdakı kateqoriyalardan heç birinə uyğun gəlmirsinizsə, səfər etmək üçün sizdən viza və zamin tələb olunacaq və adətən, zamin, viza üçün sizin adınızdan müraciət edir

Ətraflı məlumat üçün lütfən bu səhifəni ziyarət edin https://www.dnrd.ae/en/visa-information-and-tips

Viza üçün müraciət edin

Etibarlı zaminlər
  1. Xidməti Viza (14 günlük), Turist Vizası (30 günlük) və ya Səfər Vizası (90 günlük) üçün sizin adınızdan otellər və turizm agentlikləri müraciət edə bilər
  2. BƏƏ-də təsis olunan digər təşkilatlar yalnız Səfər Vizası və Xidməti Viza üçün müraciət edə bilərlər
  3. BƏƏ-nin daimi sakini olan şəxslər də (qohumlar və ya dostlar) qaydalara müvafiq olaraq Səfər Vizası üçün sizin adınızdan müraciət edə bilərlər
  4. Əgər siz buraya işləmək üçün gəlirsinizsə bu zaman viza, sizin işəgötürəniniz və ya zamininiz tərəfindən sizin adınıza əldə edilə bilər
Onlayn

Siz Emirates Visa Services vasitəsilə müraciət edə bilərsiniz.

Rezidentlik və Əcnəbilərlə İş üzrə Ümumi Katiblik ilə əlaqə saxlayın.

Ödənişsiz (Beyn.): +971 4 313 9999
Faks: +9714 5011111
E-poçt: amer@dnrd.ae

Poçt ünvanı:
Rezidentlik və Əcnəbilərlə İş üzrə Ümumi Katiblik
Poçt qutusu: 4333 Dubay
Birləşmiş Ərəb Əmirlikləri
Top