Top

Víza a informace o vstupu do země

Váš průvodce žádostí o vízum do Dubaje

Typ víza potřebného ke vstupu do Dubaje a dalších emirátů závisí na několika faktorech: vaší státní příslušnosti, účelu návštěvy a plánované době pobytu. Občané států Rady země Perského zálivu mohou do země vstoupit na pas nebo občanský průkaz. Osobám z jiných zemí, doprovázejícím občany ze států Rady, doporučujeme ověřit požadavky na víza platná pro jejich zemi původu.

Občané následujících zemí nemusí o vízum žádat předem a mohou jej na 90 dní získat při příletu:

Francie Island Itálie Norsko Nizozemsko
Německo Švédsko Rakousko Finsko Lichtenštejnsko
Belgie Řecko Lucembursko Polsko Švýcarsko
Estonsko Portugalsko Malta Španělsko Kypr
Dánsko Chorvatsko Slovinsko Rumunsko Slovensko
Bulharsko Česká republika Maďarsko Litva Lotyšsko

Občané Indie s platným vízem do USA (se zelenou kartu nebo studentským vízem) mohou požádat o čtrnáctidenní vízum po příletu na letišti.

Upozornění: 

  • Občané z výše uvedených zemí mohou získat vízum po příletu na 90 dní od data vstupu, pokud předloží běžný cestovní pas.
  • Tento typ víza nelze prodloužit.
  • Pas by měl být běžného typu a platný déle než šest následujících měsíců.
  • Vízum platí pro opakované vstupy během 180 dnů od data prvního příjezdu za předpokladu, že součet dní v Dubaji nepřesáhne 90 dní.

Občané následujících zemí nemusí o vízum žádat předem a mohou jej na 30 dní (využitých ve 40denním období) získat při příletu:

Andorra Čína Malajsie Singapur
Austrálie Hong-Kong Monako Jižní Korea
Brunej Irsko Nový Zéland Vatikán
Kanada Japonsko San Marino USA
 Velká Británie Rusko   

Upozornění:

  • Občané z výše uvedených zemí mohou získat vízum po příletu na 30 dní od data vstupu, pokud předloží běžný cestovní pas.
  • Toto vízum lze prodloužit maximálně na 60 dní od data vstupu.
  • Pas by měl být běžného typu a platný déle než šest následujících měsíců.
  • Toto vízum lze použít k opakovaným vstupům, takže lze SAE během 30 dnů jeho platnosti libovolně opouštět a zase se sem vracet. Celkově tedy může držitel víza v SAE setrvat 30 dní ve 40denním období.
  • Platnost víza si lze zkontrolovat zavoláním do servisního call centra AMER na číslo 8005111.

 

Jiné druhy víz:

Pracovní vízum

Žádost o vízum

Osoby, které mohou zajistit pozvání:


Další informace obdržíte na adrese https://www.dnrd.ae/en/visa-information-and-tips

Jste v Dubaji poprvé? Prozkoumejte ty nejlepší atrakce a udělejte si selfíčko na nejkrásnějších místech Dubaje. 

Zarezervovat

16 a více let 0–15 let
HOTOVO
Možná vás také bude zajímat...
Kavárny a pekárny
Pohodový relax
Pochutnejte si v kavárně Avalanche
Restaurace
Nasajte námořní atmosféru
Smyslné chutě mořských plodů v restauraci Aquara
Park Miracle Garden Parky
Staňte se svědky zázraku
Kvetoucí krása v parku Miracle Garden
Al-Dawaar Restaurace
Otočná restaurace
Užijte si výhledy z restaurace Al Dawaar
Bistro a pekařství La Serre Slavní šéfkuchaři
Objevte kvalitní francouzskou kuchyni
Francouzské lahůdky v bistru La Serre