Top

Інформація щодо оформлення візи і правил в'їзду до країни

Ваш візовий гід


Тип візи, необхідної для в'їзду в ОАЕ, залежить від низки чинників, зокрема таких, як ваше громадянство, мета візиту і планований термін перебування. Громадянам 48 країн (зокрема країн, що входять до Ради співробітництва арабських держав Арабської затоки (РСАДАЗ), а також перерахованих країн) отримувати візу до прибуття в країну не потрібно.

Віза по прибутті

Громадянам перелічених далі країн не потрібно попередньо оформлювати візу для в'їзду в ОАЕ, вони можуть отримати візу по прибутті на термін перебування до 90 днів:

Франція

Ісландія

Італія

Норвегія

Голландія

Німеччина

Швеція

Австрія

Фінляндія

Ліхтенштейн

Бельгія

Греція

Люксембург

Польща

Швейцарія

Естонія

Португалія

Мальта

Іспанія

Кіпр

Данія

Хорватія

Словенія

Румунія

Словаччина

Болгарія

Чеська Республіка

Угорщина

Литва

Латвія

чилі Україна      


Примітка: 

  • Громадяни перерахованих країн можуть отримати візу по прибутті до ОАЕ на термін перебування до 90 днів, пред'явивши оригінал свого паспорта.
  • Подовжити термін дії візи неможливо.
  • Щоб отримати візу, потрібно надати оригінал паспорта, термін дії якого має становити не менше шести місяців.
  • Отримувачі візи можуть перебувати в країні не більше ніж 90 днів упродовж періоду 180 днів із дати першого в’їзду.

Попереднє оформлення віз для в'їзду в ОАЕ не потрібне громадянам перелічених далі країн, які можуть отримати візу по прибутті на термін перебування до 30 днів (до строку дії візи також може надаватися додатковий пільговий період у 10 днів):


Малайзія

Бруней

Велика Британія

Андорра

Японія

Канада

Сан-Марино

Гонконг

США

Австралія

Нова Зеландія

Ірландія

Монако

Ватикан

Сінгапур

Південна Корея

Китай

Росія



Примітка: 

  • Громадяни перерахованих країн можуть отримати візу по прибутті до ОАЕ на термін перебування до 30 днів, пред'явивши оригінал свого паспорта.
  • Термін дії візи можливо подовжити. У такому разі максимальний термін дії становитиме 60 днів із дати в'їзду.
  • Щоб отримати візу, потрібно надати оригінал паспорта, термін дії якого має становити не менше шести місяців.
  • Така віза вважається багаторазовою і дозволяє власникові візи скористатися нею упродовж 30-денного терміну її дії, незалежно від того, чи знаходиться власник візи на території ОАЕ. Дні, проведені власником візи за межами ОАЕ, будуть вираховуватися з 40-денного терміну дії візи.
  • Відвідувачі можуть зв'язатися із сервісним центром AMER за номером 8005111, щоб перевірити термін дії своєї візи.

Примітка: Якщо ваша країна не входить до вищезазначеного переліку, уточніть інформацію в найближчому до вас консульстві або посольстві ОАЕ.

Якщо ви не входите до жодної з вищевказаних категорій, для здійснення поїздки вам потрібні будуть віза та поручитель. Зазвичай поручитель подає документи на отримання візи від вашого імені.

Можливі поручителі:

  • Готелі та туристичні фірми можуть від вашого імені подати документи на службову візу (дійсна упродовж 14 днів), туристичну візу (дійсна упродовж 30 днів) або гостьову візу (дійсна упродовж 90 днів).
  • Авіакомпанії й оператори авіаліній можуть подати документи на 96-годинну транзитну візу для членів своїх екіпажів.
  • Інші організації, що базуються в ОАЕ, можуть подавати документи тільки на гостьову і службову візи.
  • Фізичні особи (родичі або друзі), які проживають в ОАЕ, також можуть подати документи на оформлення гостьової візи для туриста.
Якщо ви приїжджаєте в ОАЕ на роботу, вам буде потрібна віза, яку для вас може оформити тільки ваш роботодавець або поручитель.

Правила подачі документів на робочу візу:

  • Термін дії паспорта повинен становити не менше 6 місяців на момент в'їзду до ОАЕ.
  • Усі фотографії повинні бути кольоровими та зробленими незадовго до подачі заяви (полароїдні фотографії не приймаються). Зображення повинно бути чітким на білому або світлому фоні.
  • Особи, котрі перебувають в ОАЕ, можуть продовжити або змінити статус візи в ОАЕ, не виїжджаючи з країни або отримати нову візу, виїхавши з території ОАЕ та повернувшись знову.
  • Рішення щодо можливості зміни статусу візи приймається залежно від типу візи.

Інші типи віз:

Службова віза
Термін дії: 14 днів із дати в'їзду до країни 
Дійсна протягом: 14 днів із дати видачі

Туристична віза
Термін дії: 30 днів/90 днів із дати в'їзду до країни, залежно від типу візи
Дійсна протягом: 60 днів із дати видачі
Вам знадобиться: порука готелю або туроператора, а також низка попередніх заходів

Гостьова віза
Термін дії: 30 днів/90 днів із дати в'їзду до країни, залежно від типу візи
Дійсна протягом: 60 днів із дати видачі
Вам знадобиться: порука резидента, компанії або готелю в ОАЕ.

Транзитна віза

Термін дії: 96 годин
Дійсна протягом: 14 днів із дати видачі
Вам знадобиться: підтвердження бронювання від готелю

Документи для візи (вимоги для туристичних компаній)

  • Кольорові копії паспорта
  • Копії підтвердження бронювання авіаквитків
  • Лист-підтвердження від банку
  • Фотографії паспортного формату
  • Візовий збір

Заява на отримання візи

Отримати додаткову інформацію та подати документи на візу можна, відвідавши веб-сайт Управління у справах громадянства і міграції..




Інформація щодо візової політики і правил перетину кордону з ОАЕ

Ми отримуємо безліч запитань щодо нової візової політики ОАЕ стосовно України. Зверніть увагу на найпоширеніші запитання:

Питання: Чи правда, що громадяни України, Росії та Казахстану можуть отримати туристичні візи по прибуттю до ОАЕ?
Відповідь: Ні, це стосується лише громадян України та Росії. Для отримання візи по прибуттю, їм необхідно мати при собі діючий закордонний паспорт.

Питання: Чи можуть незаміжні жінки віком до 35 років отримати туристичну візу по прибуттю?
Відповідь: Так. Єдине обмеження стосується неповнолітніх осіб (до18 років), вони отримують візу за умови приїзду у супроводі дорослих (стосується людей усіх національностей).

Питання: Чи право отримання візи по прибуттю розповсюджується на дітей, що не мають власного паспорту, а вписані у батьківський?
Відповідь: Ні, у кожної дитини має бути свій паспорт, діти вписані в батьківський паспорт, не мають права перетинати кордон (стосується всіх національностей)

Питання: Чи повинні батьки сплачувати додаткові кошти за візи для дітей?
Відповідь: Ні.

Питання: Чи є певні вимоги до документів, які необхідно мати при собі всім подорожуючим?
Відповідь: Всім туристам необхідно мати при собі діючий, біометричний закордонний паспорт, що засвідчує їх громадянство.

Питання: Яким має бути строк дії закордонного паспорту для перетину кордону з ОАЕ?
Відповідь: Строк дії закордонного паспорту має бути як найменше 6 місяців на момент в’їзду в країну.

Питання: Чи існують заборони на в’їзд для осіб у чиїх паспортах стоять штампи про відмови у візах?
Відповідь: Ні, якщо дотримані вищеописані умови (за наявності діючого протягом, як найменше 6 місяців, біометричного паспорту).

Питання: У чому полягає процедура отримання візи в аеропорту?
Відповідь: Турист отримує візу під час проходження імміграційного/паспортного контролю

Питання: Чи існують окремі митні вікна для видачі віз по прибуттю?
Відповідь: Ні, турист має пройти до пункту перетину паспортного контролю і чекати своєї черги для отримання візи.

Питання: Чи можна подовжити строк дії туристичної візи?

Відповідь: Так, це можливо зробити наступним чином:

  • Подайте документи на подовження візи у Департамент у справах натуралізації та резидентів (DNRD) в одному з відділень розташованих на території емірату
  • Сплатіть 680 дирхамів (подовження візи на 30 денний термін)
  • Grace period – 10 денний термін по закінченню строку дії візи, під час якого турист, може подати документи на подовження візи, не сплачуючи штрафів.
  • Якщо турист не подовжив термін дії візи і подорожує на 41 день (11 день після закінчення строку дії візи) він повинен бути сплатити штраф у розмірі 100 дирхамів за кожен день без візи. 

Питання: Чи існують якісь обмеження щодо видачі віз особам, що перетинали Ізраїльський кордон і мають про це відмітки у паспорті?
Відповідь: Ні, таких обмежень не існує.

Питання: Чи є якісь обмеження щодо видачі віз людям, що мають Ізраїльську резидентську візу у паспорті?
Відповідь: Ні, єдині можливі обмеження стосуються людей, що мають громадянство Ізраїлю.


Вперше у Дубаї? Відвідайте найвизначніші пам'ятки та зробіть вдалі селфі на тлі наймальовничіших місць у Дубаї

Завантажити зараз

16+ років 0–15 років
ВИКОНАНО
Вам також може сподобатись
حلبة دبي للتزلج على الجليد Розваги в приміщенні
Прохолода в спеку
Покатайтеся на ковзанах у Дубаї
The Els Гольф
Гольф на рівні Великого шолома
Грайте на рівні легендарних гравців в гольф-клубі The Els
Dukite Surf Club Вітрильний спорт та інші види розваг на воді
Пориньте в екстрим
Кайтсерфінг з Dukite Surf Club
JA ジェベルアリ・ゴルフリゾート Гольф
Відчуйте себе професіоналом
Курортний комплекс JA Jebel Ali Golf Resort
Торговельний центр City Centre Deira Шопінг
На шопінг усією родиною
Відвідайте торговельний центр City Centre Deira