Top

Інформація щодо оформлення візи і правил в'їзду до країни

Ваш візовий гід


Тип візи, необхідної для в'їзду в ОАЕ, залежить від низки чинників, зокрема таких, як ваше громадянство, мета візиту і планований термін перебування. Громадянам 48 країн (зокрема країн, що входять до Ради співробітництва арабських держав Арабської затоки (РСАДАЗ), а також перерахованих країн) отримувати візу до прибуття в країну не потрібно.

Віза по прибутті

Громадянам перелічених далі країн не потрібно попередньо оформлювати візу для в'їзду в ОАЕ, вони можуть отримати візу по прибутті на термін перебування до 90 днів:

Франція

Ісландія

Італія

Норвегія

Голландія

Німеччина

Швеція

Австрія

Фінляндія

Ліхтенштейн

Бельгія

Греція

Люксембург

Польща

Швейцарія

Естонія

Португалія

Мальта

Іспанія

Кіпр

Данія

Хорватія

Словенія

Румунія

Словаччина

Болгарія

Чеська Республіка

Угорщина

Литва

Латвія



Примітка: 

  • Громадяни перерахованих країн можуть отримати візу по прибутті до ОАЕ на термін перебування до 90 днів, пред'явивши оригінал свого паспорта.
  • Подовжити термін дії візи неможливо.
  • Щоб отримати візу, потрібно надати оригінал паспорта, термін дії якого має становити не менше шести місяців.
  • Отримувачі візи можуть перебувати в країні не більше ніж 90 днів упродовж періоду 180 днів із дати першого в’їзду.

Попереднє оформлення віз для в'їзду в ОАЕ не потрібне громадянам перелічених далі країн, які можуть отримати візу по прибутті на термін перебування до 30 днів (до строку дії візи також може надаватися додатковий пільговий період у 10 днів):


Малайзія

Бруней

Велика Британія

Андорра

Японія

Канада

Сан-Марино

Гонконг

США

Австралія

Нова Зеландія

Ірландія

Монако

Ватикан

Сінгапур

Південна Корея

Китай

Росія



Примітка: 

  • Громадяни перерахованих країн можуть отримати візу по прибутті до ОАЕ на термін перебування до 30 днів, пред'явивши оригінал свого паспорта.
  • Термін дії візи можливо подовжити. У такому разі максимальний термін дії становитиме 60 днів із дати в'їзду.
  • Щоб отримати візу, потрібно надати оригінал паспорта, термін дії якого має становити не менше шести місяців.
  • Така віза вважається багаторазовою і дозволяє власникові візи скористатися нею упродовж 30-денного терміну її дії, незалежно від того, чи знаходиться власник візи на території ОАЕ. Дні, проведені власником візи за межами ОАЕ, будуть вираховуватися з 40-денного терміну дії візи.
  • Відвідувачі можуть зв'язатися із сервісним центром AMER за номером 8005111, щоб перевірити термін дії своєї візи.

Примітка: Якщо ваша країна не входить до вищезазначеного переліку, уточніть інформацію в найближчому до вас консульстві або посольстві ОАЕ.

Якщо ви не входите до жодної з вищевказаних категорій, для здійснення поїздки вам потрібні будуть віза та поручитель. Зазвичай поручитель подає документи на отримання візи від вашого імені.

Можливі поручителі:

  • Готелі та туристичні фірми можуть від вашого імені подати документи на службову візу (дійсна упродовж 14 днів), туристичну візу (дійсна упродовж 30 днів) або гостьову візу (дійсна упродовж 90 днів).
  • Авіакомпанії й оператори авіаліній можуть подати документи на 96-годинну транзитну візу для членів своїх екіпажів.
  • Інші організації, що базуються в ОАЕ, можуть подавати документи тільки на гостьову і службову візи.
  • Фізичні особи (родичі або друзі), які проживають в ОАЕ, також можуть подати документи на оформлення гостьової візи для туриста.
Якщо ви приїжджаєте в ОАЕ на роботу, вам буде потрібна віза, яку для вас може оформити тільки ваш роботодавець або поручитель.

Правила подачі документів на робочу візу:

  • Термін дії паспорта повинен становити не менше 6 місяців на момент в'їзду до ОАЕ.
  • Усі фотографії повинні бути кольоровими та зробленими незадовго до подачі заяви (полароїдні фотографії не приймаються). Зображення повинно бути чітким на білому або світлому фоні.
  • Особи, котрі перебувають в ОАЕ, можуть продовжити або змінити статус візи в ОАЕ, не виїжджаючи з країни або отримати нову візу, виїхавши з території ОАЕ та повернувшись знову.
  • Рішення щодо можливості зміни статусу візи приймається залежно від типу візи.

Інші типи віз:

Службова віза
Термін дії: 14 днів із дати в'їзду до країни 
Дійсна протягом: 14 днів із дати видачі

Туристична віза
Термін дії: 30 днів/90 днів із дати в'їзду до країни, залежно від типу візи
Дійсна протягом: 60 днів із дати видачі
Вам знадобиться: порука готелю або туроператора, а також низка попередніх заходів

Гостьова віза
Термін дії: 30 днів/90 днів із дати в'їзду до країни, залежно від типу візи
Дійсна протягом: 60 днів із дати видачі
Вам знадобиться: порука резидента, компанії або готелю в ОАЕ.

Транзитна віза

Термін дії: 96 годин
Дійсна протягом: 14 днів із дати видачі
Вам знадобиться: підтвердження бронювання від готелю

Документи для візи (вимоги для туристичних компаній)

  • Кольорові копії паспорта
  • Копії підтвердження бронювання авіаквитків
  • Лист-підтвердження від банку
  • Фотографії паспортного формату
  • Візовий збір

Заява на отримання візи

Отримати додаткову інформацію та подати документи на візу можна, відвідавши веб-сайт Управління у справах громадянства і міграції..




Вперше у Дубаї? Відвідайте найвизначніші пам'ятки та зробіть вдалі селфі на тлі наймальовничіших місць у Дубаї

Завантажити зараз

16+ років 0–15 років
ВИКОНАНО
Вам також може сподобатись
Turkuaz House 美容中心 Хаммами у Дубаї
Прямуйте до хамаму
Відновіть сили в Turkuaz House
Кафе Tom & Serg Кафе та пекарні
Чудова кава у найкращих хіпстерських традиціях
Демократичний заклад в районі Аль Куз
مطعم BBQ Donuts في ممشى ذا بورد ووك Нові гастро-тренди
Гриль на воді
Не відмовляйте собі у BBQ Donut
Eden Yachting Вітрильний спорт та інші види розваг на воді
Мандруйте узбережжям
Вирушайте за обрій з Eden Yachting
Plážový klub Wavebreaker Ресторани
Невимушена пляжна атмосфера
Насолодіться краєвидами, які відкриваються з Wavebreaker