Top Top
Інформація щодо оформлення візи і правил в'їзду до країни
Як отримати візу до Дубаю

Вид візи, необхідної для в'їзду до Дубаю, залежить від низки чинників, зокрема, громадянства, мети запланованого візиту і терміну перебування.

Попередній слайд
Наступний слайд

Віза на 30 днів після прибуття

Попереднє оформлення віз для в'їзду до ОАЕ не потрібне громадянам перелічених далі країн, які можуть отримати візу на термін перебування до 30 днів (до строку дії візи також може надаватися додатковий пільговий період у 10 днів) після прибуття:

Андорра
Австралія
Бруней
Канада
Ватикан
Гонконг
Ірландія
Японія
Малайзія
Чилі
Монако
Росія
Сан-Марино
Сейшельські острови
Сінгапур
Україна
Маврикій
Китай
Казахстан
Нова Зеландія
Велика
Британія
Сполучені Штати Америки

Примітка:

  1. Громадяни перерахованих країн можуть отримати візу на термін перебування до 30 днів зі звичайним паспортом після прибуття до ОАЕ
  2. Термін дії візи можливо подовжити — у такому разі максимальний термін дії становитиме 60 днів із дати в'їзду
  3. Щоб отримати візу, потрібно мати звичайний паспорт, термін дії якого становить не менше шести місяців
  4. Така віза вважається багаторазовою і дозволяє власникові користуватися нею упродовж 30-денного терміну її дії, що не залежить від того, чи знаходиться власник візи на території ОАЕ. Дні, проведені власником візи за межами ОАЕ, будуть вираховуватися з 30-денного терміну дії візи

Віза на 90 днів після прибуття

Громадянам перелічених нижче країн не потрібно попередньо оформлювати візу для в'їзду до ОАЕ, вони можуть отримати візу на термін перебування до 90 днів після прибуття:

Термін дії візи становить 90 днів. Термін дії візи може бути подовжено.
Південна Корея
Аргентина
Багамські острови
Соломонові острови
Науру

Примітка:

  1. Громадяни перерахованих країн можуть отримати візу на термін перебування до 90 днів зі звичайним паспортом після прибуття до ОАЕ
  2. Термін дії візи може бути подовжено
  3. Щоб отримати візу, потрібно мати звичайний паспорт, термін дії якого становить не менше шести місяців
Термін дії візи становить 90 днів. Термін дії візи не може бути подовжено.
Австрія
Бельгія
Бразилія
Болгарія
Хорватія
Кіпр
Данія
Естонія
Швейцарія
Фінляндія
Польща
Франція
Німеччина
Греція
Угорщина
Ісландія
Італія
Латвія
Литва
Люксембург
Мальта
Нідерланди
Норвегія
Португалія
Румунія
Словаччина
Словенія
Іспанія
Швеція
Ліхтенштейн
Чеська Республіка

Примітка:

  1. Громадяни перерахованих країн можуть отримати візу на термін перебування до 90 днів зі звичайним паспортом після прибуття до ОАЕ
  2. Цей тип візи подовженню не підлягає
  3. Щоб отримати візу, потрібно мати звичайний паспорт, термін дії якого становить не менше шести місяців
  4. Отримувачі візи можуть перебувати в країні не більше 90 днів упродовж періоду 180 днів із дати першого в’їзду

Резиденти країн РСАДАЗ

Громадянам країн РСАДАЗ не потрібні візи чи спонсори для в'їзду на територію ОАЕ. Іноземці, які подорожують з громадянами країн РСАДАЗ, або іноземні резиденти країн РСАДАЗ повинні отримати електронну візу перед в'їздом на територію ОАЕ.

Міністерство внутрішніх справ ОАЕ надає іноземцям, які мешкають на території країн РСАДАЗ і мають намір відвідати ОАЕ, можливість оформлення візи через мережу Інтернет. Система подачі візових заяв через Інтернет також дозволяє заявникові сплачувати за послуги в режимі онлайн. Після схвалення електронну візу (eVisa) буде надіслано на зареєстровану в системі електронну пошту заявника.

На отримання візи через систему eChannels можуть подавати заяви такі категорії осіб:

  1. Громадяни ОАЕ: особи, які є громадянами ОАЕ, можуть через систему подавати заяви на отримання візи від імені осіб, спонсорами яких вони виступають
  2. Іноземці, які проживають на території ОАЕ: можуть через систему подавати заяви на отримання візи або дозволу на в'їзд, а також подовжувати чи скасовувати наявну візу/дозвіл на в'їзд
  3. Громадяни країн РСАДАЗ, які проживають на території ОАЕ: можуть подавати заяви на отримання візи для осіб, спонсорами яких вони виступають
  4. Резиденти країн РСАДАЗ: можуть подавати заяви на отримання дозволу на в'їзд до ОАЕ
  5. Гості: також можуть подавати заяви на отримання гостьової візи/дозволу на в'їзд

Зверніть увагу, що отримання електронної візи (eVisa) є обов'язковою умовою для в'їзду на територію ОАЕ. Резиденти або громадяни країн РСАДАЗ, які виступають спонсорами резидента або громадянина іншої держави, зможуть отримати дозвіл на в'їзд для свого гостя лише у випадку, якщо спонсор супроводжуватиме гостя після в'їзду до країни.

Громадяни та резиденти ОАЕ, а також компанії, зареєстровані на території ОАЕ, можуть подавати заяви на отримання нової візи чи подовження терміну дії наявної через інтелектуальну електронну систему eChannels, запроваджену Міністерством внутрішніх справ ОАЕ.

Типи віз

Службова віза

Дійсна: протягом 14 днів із дати в'їзду до країни
Термін дії: 14 днів із дати видачі

Туристична віза

Дійсна: довгострокова віза — протягом 60 днів, або короткострокова віза — протягом 30 днів із дати в'їзду, залежно від типу візи
Термін дії: 60 днів із дати видачі
Умови отримання: заява від спонсора (готелю або туроператора) на отримання візи від вашого імені, попереднє бронювання житла та квитків*

Гостьова віза

Дійсна: протягом 90/30 днів із дати в'їзду до країни, залежно від типу візи
Термін дії: 60 днів із дати видачі
Умови отримання: заява від спонсора (громадянина ОАЕ, компанії або готелю) на отримання візи від вашого імені*

Транзитна віза

Дійсна: протягом 96 годин
Термін дії: 14 днів із дати видачі
Умови отримання: цей тип візи оформлюють лише авіакомпанії

Робоча віза

Правила подачі документів на робочу візу:

  1. Термін дії паспорта повинен становити не менше 6 місяців на момент в'їзду до ОАЕ. Усі фотографії повинні бути кольоровими та зробленими незадовго до подачі заяви (полароїдні фотографії не приймаються). Зображення повинно бути чітким на білому фоні.
  2. Особи, котрі перебувають в ОАЕ, можуть змінити статус візи в ОАЕ, не виїжджаючи з країни або отримати нову візу, виїхавши з території ОАЕ та повернувшись знову
  3. Рішення щодо можливості зміни статусу візи приймається залежно від типу візи. Якщо ви не входите до жодної з вищевказаних категорій, для здійснення поїздки вам потрібні будуть віза та спонсор. Зазвичай спонсор подає документи на отримання візи від вашого імені

Детальнішу інформацію можна отримати за адресою https://www.dnrd.ae/en/visa-information-and-tips

Подати заяву на отримання візи

Можливі спонсори
  1. Готелі та туристичні фірми можуть від вашого імені подати документи на службову візу (дійсна упродовж 14 днів), туристичну візу (30 днів) або гостьову візу (90 днів)
  2. Інші організації, що базуються в ОАЕ, можуть подавати документи тільки на гостьову і службову візи
  3. Фізичні особи (родичі або друзі), які проживають в ОАЕ, також можуть подати документи на оформлення гостьової візи
  4. Якщо ви приїжджаєте в ОАЕ на роботу, вам буде потрібна віза, яку для вас може оформити тільки ваш роботодавець або спонсор
Оформлення візи через мережу Інтернет

Ви можете подати заяву на отримання візи через систему Emirates Visa Services.

Зв'яжіться з Головним управлінням з питань проживання й у справах іноземців

Безкоштовна лінія (між.): +971 4 313 9999
Факс: +9714 5011111
Електронна пошта: amer@dnrd.ae

Поштова адреса:
General Directorate of Residency and Foreigners Affairs-Dubai
P.O BOX: 4333 Dubai
United Arab Emirates
(Дубай, Об'єднані Арабські Емірати)
Top