Dette ligger nu i dine foretrukne valg!

Log på, eller opret en konto, for at gemme dine favoritter og modtage personlige anbefalinger.

LoginRegistrer

Login for at like

Login eller registrer for at like dette indhold

LoginRegistrer

Mad og drikke

De bedste chefkokke i Dubai og deres restauranter

Thu, May 18, 2023

Nyd prisvindende smagsoplevelser på disse udsøgte spisesteder i Dubai.

Nyd prisvindende smagsoplevelser på disse udsøgte spisesteder i Dubai.

Gordon Ramsay

celebrity-chefs-dubai-gordon-ramsay-2

Den enigmatiske britiske chefkok og restauratør, Gordon Ramsay, behøver ingen introduktion takket være sin karriere, som tæller flere Michelin-stjerner, succesfulde tv-shows samt prisbelønnede koncepter. Nogle af Ramsays internationale favoritter har nu til huse på prestigiøse adresser i Dubai, så du nu kan få klassiske britiske retter på Bread Street Kitchen at Atlantis, The Palm og fantastiske retter på Hell's Kitchen på Caesars Palace på Bluewaters Island.

Nobu Matsuhisa

Nobu
Play video

Det afslappede japanske madikon Nobu Matsuhisa er til stor inspiration for et kvalitetsbevidst klientel fra hele verden. I 2008 åbnede han sit eftertragtede hotspot Nobu på Dubais  Atlantis, The Palm, hvormed han satte trends for moderne japanske spisekoncepter i gang. Han blander på kunstnerisk vis traditionelle og moderne retter med et twist af arabisk nydelse på sin travle restaurant, der ofte tiltrækker berømtheder.

Massimo Bottura

Massimo Bottura

Massimo Botturaer inspireret af sin hjemby Modena- som er kendt for fantastisk mad, kunst og hurtige biler. Takket være hans eksperimenterende tilgang til det italienske køkken, er Osteria Francescana blevet en af de bedste restauranter i verden. Dubai er hjemsted for en af hans nyere perler, Torno Subito, som er et smart, men afslappet spisested i 1960'er-stil, hvor du kan sidde og nyde legendariske italienske delikatesser ved vandet. Du kan blandt andet få de populære cacio e pepeog tagliatelleragu.

Mauro Colagreco

celebrity-chefs-dubai-mauro-colagreco-16

Mauro Colagreco er gået sin egen vej med udgangspunkt i de teknikker, som han lærte af sine distingverede franske læremestre. Han er en sand kulinarisk force, som man ikke kommer udenom. Han kombinerer sin argentinske kulturarv med ældgamle italienske traditioner og skaber retter, der giver genklang sammen med sit team. Han var med til at skabe magien på den franske restaurant Mirazur med tre Michelin-stjerner, som blev udnævnt til verdens bedste restaurant i 2019. Og nu er han talentet bag de yderst sofistikerede retter på Celebrities og Beach Bar & Grill på One&Only Royal Mirage.

Akira Back

Akira Back

Akira Back har over 20 års erfaring, og hans stil vidner om hans smag for eventyr. Han er en produktiv restauratør med en global tilstedeværelse. Dubai ligger på det stjernebestrøede kort over bemærkelsesværdige spisesteder, der blandt andet markerer restauranten Akira Back på W Dubai – The Palm, hvor der serveres dristige japanske retter med koreansk og international inspiration, mens du kan få moderne japanske retter på Paru på Caesars Palace Bluewaters.

Gary Rhodes

Rhodes Twenty10
Blandt de mange personer med en forbindelse til Dubai var det nok den nu afdøde Gary Rhodes OBE, der havde den dybeste tilknytning til byen. Efter sin første lokale restaurant, Rhodes Mezzanine på Grosvenor House i 2007, fik han en række succeser i byen. Den blev relanceret som Rhodes W1, og gæsterne kan ikke få nok af de møre lammekoteletter, auberginebøffer og den klistrede toffee-pudding, mens gourmetsteakhouse Rhodes Twenty10 er et andet højdepunkt, man ikke bør gå glip af.

Pierre Gagnaire

Pierre Gagnaire Dubai

Pierre Gagnaires frygtløse tilgang til madlavning er det, der gør ham til en pioner indenfor den globale fusionsbevægelse. Den franske kokmed Michelin-stjerner restauranter fornøjer sig med at lege med sine retter, sammensætte ulige smagsnuancer og dermed skabe interessante og uforglemmelige smagsoplevelser. Hans forkærlighed for det excentriske er også tydelig i hans restaurant og lounge i Dubai, Pierre's Bistro i Dubai Festival City. Stedet er ungt og fantasifuldt indrettet, og den varierede menu kan altid tilfredsstille feinschmeckere fra hele verden.

Alvin Leung

Demon Duck Scallops

Han er blevet tildelt  Michelin-stjerner for sine restauranter i London og Hongkong, og nu serverer kokken Alvin Leung sine karakteristiske asiatiske retter på Demon Duck i Caesars Palace. Restauranten ligger på Bluewaters Islands, og den tager sine gæster med på en rejse gennem Fjernøsten med nye fortolkninger af kantonesiske, malaysiske og koreanske klassikere. Vælg Duck Journey for at prøve de bedste højdepunkter, herunder hel langtidsstegt Pekingand serveret med citrus calamansi baos.

Vineet Bhatia

chef

Vineet Bhatia er en af verdens mest berømte chefkokke, og er han kendt for at bringe klassiske indiske rettertil nye gastronomiske højder. Bhatia er fantasifuld og eksperimenterende, og hans måde at lave mad på giver ordet fusion en helt ny mening. Du kan smage hans genialiteter på Indego by Vineet, som ligger i Grosvenor House, eller tage over til Indya by Vineet på Le Royal Meridien Beach Resort & Spa, hvor du kan få en række moderne innovative indiske retter.

Yannick Alléno

celebrity-chefs-dubai-yannick-alleno-11

Hotellerne på Palm Jumeirah tiltrækker ikke blot menneskemængder pga. deres enestående beliggenhed, men også pga. deres fantastiske kulinariske udbud. Et godt eksempel er chefkokken Yannick Alléno, som har tre Michelin-stjerner. Med sin moderne tilgang til det traditionelle franske køkken har han tiltrukket madelskere på The One&Only The Palm siden 2010. Glæd dig til en sofistikeret spiseoplevelse med alt fra glamourøst design til perfekt servering.

José Avillez

Tasca by Jose Avillez
Det, som adskiller den portugisiske José Avillez fra andre kokke, er hans ønske om altid at gå et skridt længere. Med inspiration fra landskaberne i sit fødeland, fra det store ocean til de tætte fyrreskove løfter Avillez det portugisiske køkken op på et kosmopolitisk niveau. Det er derfor ikke overraskende, at han valgte at åbne sin første internationale restaurant, Tasca på Mandarin Oriental Hotel, i Dubai. Man får en sjov spiseoplevelse, der flyder ubesværet sammen med byens multikulturelle vibes. 

Joël Robuchon

L'Atelier de Joël Robuchon

Den nu afdøde kok Joël Robuchon - engang udnævnt til "århundredets kok" - begejstrede gourmetens elite over hele verden med sin enestående fortolkning af det franske køkken. Den indflydelsesrige koks restauranter er kendt for at hylde sæsonens råvarer og sin ubarmhjertig stræben efter perfektion, hvilket fortsætter i al ære for hans navn og arv. På L'Atelier de Joël Robuchon i Downtown Dubai kan du få han mest succesfulde retter og meget mere.

Nusret Gökçe

Nusr-Et Steakhouse in Dubai

'Salt Bae' alias Nusret Gökçe blev berømt på de sociale medier takket være virale videoer og memer af sig selv, hvor han skærer kød i skiver og strøer salt på sin helt egen "Salt Bae" måde. Siden da har han serveret flere lækre overraskelser på restauranter rundt om i verden, herunder i Dubai. Nusr-Et Steakhouse på Restaurant Village i Four Seasons Resort Dubai på Jumeirah Beach byder på de allerbedste udskæringer og venlig betjening. –Og hvis du er heldig, så er Salt Bae selv til stede og kan krydre din bøf på sin helt særlige måde.

Daniel Boulud

NYE - Best NYE Deals

Daniel Boulud er et navn, som er synonymt med det sjælfulde franske køkken. Denne franske chefkok har opbygget et internationalt kulinarisk imperium. På Brasserie Boulud i Sofitel Dubai The Obelisk kan gæsterne opleve " la gastronomi française" med et strejf af mellemøstlige accenter. Det langsomt tilberedte lammekød, den pandestegte calamari og den hjemmelavede burger er alle fantastiske, mens sæsonens specialiteter er en anden fornøjelse.

Burak Özdemir

Den berømte Instagram-kok Burak Özdemir behøver ingen introduktion, da han har skabt en del opmærksomhed takket være sine superhurtige færdigheder og kæmpe store madkreationer. Han har bragt sin kulinariske tryllekunst til CZNBurak i Dubai, så alle kan nu få en smagsprøve på det hele. Restauranten, der ligger på Sheikh Mohammed bin Rashid Boulevard, går hele vejen med intet mindre end ekstravagante tallerkener ledsaget af rytmiske trommer og flammende salt. Du bør heller ikke snyde dig selv for et smut forbi CZN Burak Burger i The Dubai Mall.

Dario Cecchini

carna
Regionens første spisekoncept af den berømte slagter Dario Cecchini har en stor plads på SLS Hotels & Residences. Dario er en 8. generationsslagter, og som gæst kan du forvente udelukkende at få det mest udsøgte pålæg og de mest fantastiske bøffer. Man kan også få nogle signatur-retter, såsom Chianti-sushi lavet med tartar og den toscanske bistecca alla Fiorentina, en porterhouse-ret, som altid er en fryd for øjet.

Heston Blumenthal

Heston Blumenthal
Dinner by Heston Blumenthal er ikke kun for garvede madentusiaster, men for alle, der leder efter en ekstraordinær spiseoplevelse. Den prisbelønnede og autodidakte kok anretter og præsenterer hver enkelt ret på en måde, der kun gør både retten og oplevelsen endnu bedre. For eksempel Meat Fruit, en parfait lavet af kyllingelever, som er anrettet, så den ligner en mandarin. Spisestedet i Atlantis The Royal afspejler den samme elegante, eksklusive atmosfære som det oprindelige Knightsbridge-spisested i London, og har en privat spisestue med plads til op til 12 gæster.

Costas Spiliadis

Costas Spiliadis Chef

Kokken Costas Spiliadis er født i den græske by Olympia og åbnede den første restaurant Estiatorio Milos i Montreal i 1979. Det kulinariske geni har nu bragt sine enkle, men overdådige retter til Atlantis The Royal Dubai, hvor du kan smage og opleve de gastronomiske vidundere fra Grækenland. En af restaurantens specialiteter er friske fiske- og skaldyrsretter, og det kan både være vilde østers eller lækker ceviche. Det hele serveres på en ukomplicerede måde med en knivspids ægæisk stensalt eller et skvæt olivenolie.

José Andrés

Jose Andres Chef

Den kreative hjerne bag menuen på Atlantis The Royal Dubais spanske spisested Jaleo er José Andrés. Han er en Michelin-anerkendt kok, som to gange er blevet udnævnt til en af Time Magazines "100 mest indflydelsesrige personer". Du kan prøve restauranten for at smage stedets klassiske tapas, fyldige paellaer, lækre oste og meget mere. Retterne er lavet, så de egner sig perfekt til at dele, og de minder om den prisbelønnede kulinariske innovatørs barndom. Restaurantens navn kommer fra det spanske ord for "fest", så forvent en livlig oplevelse og fremragende kogekunst.

Gastón Acurio

la mar

Kokken Gaston Acurios første restaurant i Dubai, La Mar, ligger på lobbyens mezzanin i Atlantis The Royal Dubai og byder på lækre sydamerikanske retter. Restauranten er den første traditionelle cerbiceria i byen, og den fokuserer på ceviche samt fiske- og skaldyrsretter ved hjælp af traditionelle teknikker fra det peruvianske køkken. Du kan forvente en masser lækre tiraditos (en slags rå fisk), causas (en klassisk kartoffelret) og dagens friske fangst. Det hele i samme kvalitet som på Acurios 45 andre spisesteder i 11 forskellige lande.

Jason Atherton

City Social Dubai
Den anerkendte kok Jason Atherton står i spidsen for City Social Dubai. City Social indtager hele den øverste etage i Grosvenor Houses Tower 2 og har gulv til loft-vinduer med udsigt til Dubai Marina og Palm Jumeirah. De moderne europæiske retter er baseret på idéen om "ukompliceret luksus", og du kan få nogle af Jason Athertons mest berømte retter, blandt andet stegt havaborre med skaldyrsragout og siciliansk pistaciesoufflé sammen med nye retter som skotsk laks med kongekrabbe.

Jamie Oliver

Jamie Oliver Chef

Den engelske restauratør og tv-stjerne Jamie Olivers populære italienske spisested i Dubai Mall har fokus på kvalitetsråvarer for at sikre, at selv de mest simple retter er lækre. Inspireret af den madlavning, han lærte under sin mentor Gennaro Coltado og hans rejser i landet, forbliver han tro mod disse gennemprøvede opskrifter. Det gælder blandt andet perfekt tilberedte pizzaer fra en træfyret ovn, frisklavet pasta med masser af toppings og meget mere, som du kan nyde i den afslappede, familievenlige atmosfære.

Vladimir Mukhin

krasota chef

Den prisbelønnede russiske kok Vladimir Mukhin serverer innovative retter på KRASOTA Dubai, der er en sanselig nydelse. Denne enestående kulinariske teateroplevelse blander kunst, billeder i bevægelse og haute cuisine i et eksklusivt lokale med 20 siddepladser. Middagen er i bund og grund en hel teaterproduktion, som ikke er lig noget, du har oplevet før. Oplevelsen koster omkring 1.800 AED pr. person, og hvert "show" består af en "amuse bouche" til velkomst og flere retter, der serveres en for en, og det hele afsluttes og krydres med den visuelle performance.

Kunal Kapur

Kunal Kapur Chef
Han har været vært og dommer i fire sæsoner af MasterChef India, og nu kan du smage hans specialiteter på Kunal Kapurs første flagskibskoncept i Dubai, PINCODE. Hver eneste opskrift indeholder dristige autentiske smagsvarianter fusioneret med moderne madlavningsteknikker, og de repræsenterer hver især sin lokalitet på subkontinentet. Menuen, som kan fås hele dagen, er fyldt med kreative street food-retter, som vil vække barndomsminder om at snacke på vejene i New Delhi. Gå ikke glip af Keralas stegte kyllingestrimler drysset med traditionel perlete og serveret med en krydret slaw.

Athanasios Kargatzidis

Efter succesen med sit Barons pop-up spisested på Expo 2020 Dubai serverer Athanasios Kargatzidis, populært kendt som kokken Tommy, nu græske hits på Time Out Market med sit nye koncept "à la grecque". Kom forbi og prøv hans autentiske græske opskrifter, der tilberedes med klassiske ingredienser som olivenolie, citroner og krydderurter. Du kan få en souvlaki-wrap eller smage hans version af moussaka. Hvorom alting er, så føler du dig hensat til Athens gader, mens du sidder og spiser hos Tommy i hjertet af Dubai.