Dette ligger nu i dine foretrukne valg!

Log på, eller opret en konto, for at gemme dine favoritter og modtage personlige anbefalinger.

LoginRegistrer

Login for at like

Login eller registrer for at like dette indhold

LoginRegistrer

Mad og drikke

En guide til alle restauranter i Dubai med en Michelin-stjerne

Tue, May 23, 2023

Den prestigefyldte Michelin-guide er på retur i Dubai med et spektakulært udvalg af restauranter, der fremhæver byens kulinariske standard, forskellige køkkener og unikke smagsoplevelser. Se, hvilke restauranter der er med på listen, og forbered dig på at tilføje dem til din næste gourmetrejse.

Den prestigefyldte Michelin-guide er på retur i Dubai med et spektakulært udvalg af restauranter, der fremhæver byens kulinariske standard, forskellige køkkener og unikke smagsoplevelser. Se, hvilke restauranter der er med på listen, og forbered dig på at tilføje dem til din næste gourmetrejse.

To Michelin-stjerner: Il Ristorante - Niko Romito

Il Ristorante - Niko Romito

Det udsøgte italienske køkken er kernen på Il Ristorante - Niko Romito – en af de stolte vindere af to Michelin-stjerner i Dubai. Restauranten, der ligger på Bulgari Hotel & Resorts, blev udviklet med et ønske om at fremvise traditionel kultur gennem madlavning. Denne restaurant serverer retter, der sender dig på en rejse gennem det naturskønne italienske landskab, fra Parmigiano Reggiano-suppe til salat med ristede jomfruhummer og spaghetti med søpindsvin. Fans af fiske- og skaldyrsretter bliver ikke skuffet over det store udvalg, og den ovnbagte sorte torsk er et tilløbsstykke.

To Michelin-stjerner: STAY by Yannick Alléno

STAY by Yannick Alleno Dubai
STAY by Yannick Alléno byder på klassiske franske retter tilberedt med moderne teknikker og et konditori, hvor desserterne er specialfremstillede. Prøv deres imponerende spidstegte tilbud for to personer - som omfatter oksekød, der har været lagret i 28 dage, mælkefodret lammekølle og hel vild pighvar. Ligesom det visuelle på tallerkenen har dette spisested på One&Only The Palm masser af stil - fra de høje trævægge og hvide søjler til loftet med sorte lysekroner og indviklede mønstre.

En Michelin-stjerne: 11 Woodfire

World Cut Steakhouse Dubai
Restauranten ligger langs Jumeirah Beach Road og er smart, men afslappet. Den er centreret omkring konceptet om at samles omkring et dejligt varmt bål. Den kulinariske hjerne bag 11 Woodfire er kokken og restauratøren Akmal Anuar, som præsenterer en menu fyldt med enkle, naturlige smagsoplevelser. Retterne tilberedes ved hjælp af specialiserede grillteknikker og forskellige træsorter. Du kan prøve wagyu kebab, havbars med hø-saltet skorpe og tamarind og australsk T-bone steak.

En Michelin-stjerne: Al Muntaha

Al Muntaha
Både maden og udsigten på Al Muntaha, der ligger på 27. etage i det ikoniske Burj Al Arab, er i særklasse og lever op stil stedets navn, som betyder "det ultimative". Chefkokken Saverio Sbaragli sørger for, at hans mesterlige hånd er synlig i hver eneste ret, der hver især giver en enestående spiseoplevelse i en særklasse for sig og udelukkende er tilberedt med friske ingredienser. Den varme salat med trøffel er lækker, og det samme gælder tarteletten med krabbe. Og hvis du er i humør til alt godt fra havet, kan du prøve den blå hummer eller havaborre med artiskokker og aromatiske krydderurter.

En Michelin-stjerne: Armani/Ristorante

Armani Restaurant
Hvis du forventer den samme klasse og stil som fra Armani Hotel, er det præcis, hvad du får på Armani/Ristorante. Det autentiske italienske spisested er det perfekte valg, hvis du ønsker at nyde de glamourøse omgivelser ved Burj Khalifa og Downtown Dubai. Armani/Ristorante er baseret på Italiens gastronomiske traditioner og byder på en klassisk, men raffineret menu.

En Michelin-stjerne: Hakkasan Dubai

Hakkasan
Hakkasan er en Michelin-belønnet kantonesisk restaurant, der blev lanceret i 2001 af Alan Yau. Efter en vellykket debut over hele kloden har Hakkasan, der oprindeligt så dagens lys i Storbritannien, fundet et nyt hjem på Dubais Atlantis, The Palm hotel. Der er borde i marmor med træ og blå nuancer, som suppleres med matchende bestik og et hyggeligt opholdsområde.

En Michelin-stjerne: Hōseki

Hōseki Dubai
Nyd en autentisk omakase-menu på Hōseki på Bulgari Resort. Hver eneste ret er tilberedt af den japanske sushimester Masahiro Sugiyama og hans team. Du er sikker på at få en uforglemmelig oplevelse, takket være de intime omgivelser med kun ni pladser, den fremragende service og ingredienser, der bliver fløjet direkte ind fra Tokyo hver dag. Bestil bord og find ud af, hvorfor de fleste feinschmeckere drømmer om at krydse denne restaurant af på deres bucket-liste.

En Michelin-stjerne: Ossiano

Ossiano
Ossiano på Atlantis, The Palm er fire gange blevet kåret til at være den bedste skaldyrsrestaurant i Dubai med sine catalansk inspirerede skaldyrsretter, der smager ligeså fantastisk som omgivelserne. Der er ikke overaskende, at dets fantastiske gulv til loft-akvarium har været cover på mange rejsebrochurer.

En Michelin-stjerne: Tasca by Jose Avillez

Tasca by Jose Avillez
Han er dén berømte chefkok, der er kendt for at modernisere og forbedre det portugisiske køkken, hvilket er grunde til den store fanfare på Tasca, Jose Avillez' første restaurant uden for sit hjemland. Det eksklusive sted ligger på sjette etage i Mandarin Oriental Jumeira og har en fantastisk udsigt, som du kan nyde sammen med Michelin-stjernens signaturretter.

En Michelin-stjerne: Torno Subito

Torno Subito
Torno Subito er en afslappet restaurant, der ledes af chefkok Massimo Bottura. Dette sted ved stranden egner sig perfekt til en afslappet frokost eller en hyggelig middag, og det er hans første satsning uden for sit hjemland Italien. Denne gang har han holdt sig helt væk fra fine dining-området, og menuen består af simple italienske favoritter,  fra grundlaget i det italienske køkken. Der er blandt andet et udvalg af klassiske pizzaer og pastaretter. Restauranten har også en lækker menu med håndplukkede favoritter, inklusive deres berømte dessert - tiramisuboto.

To Michelin-stjerner: Trésind Studio

Trésind Studio Dubai
Kokken Himanshu Sainis Trésind Studio betragtes med rette som en af de bedste restauranter, ikke bare i Dubai, men i hele verden. Hans særligt kuraterede menuer med flere præcist anrettede retter tager gæsterne med på en kulinarisk rejse, som man aldrig glemmer. Når du først er gået i gang med denne gastronomiske fest, vil du indse, hvorfor Tresind Studio har to Michelin-stjerner  og blev rangeret som den fjerdebedste restaurant i regionen. Foodies siger, at det er en af de mest imponerende restauranter, de har prøvet,  så book din plads i dag.

Grøn Michelin-stjerne: LOWE

LOWE in Dubai
LOWE's utroligt kreative sammensætninger af retter og smagsvarianter betyder, at du altid har lyst til at komme igen. Derudover er køkkenchef Kate Christous engageret i bæredygtighed, hvilket ikke blot givet dem en loyal skare af tilhængere, men har givet dem en plads på flere best of-lister, herunder MENA's liste over de 50 bedste restauranter og nu også den eftertragtede Michelin-guide.
LOWE
Mad og drikke