Dette ligger nu i dine foretrukne valg!

Log på, eller opret en konto, for at gemme dine favoritter og modtage personlige anbefalinger.

LoginRegistrer

Login for at like

Login eller registrer for at like dette indhold

LoginRegistrer

Privatlivserklæring

Dit privatliv er vigtigt for os. Denne privatlivserklæring forklarer de personoplysninger, som vi behandler, hvordan vi behandler dem og af hvilke årsager.

Spring til afsnit

Om Dubai Tourism og kontaktoplysninger

The Department of Tourism and Commerce Marketing
The Department of Tourism and Commerce Marketing (“DTCM”) er en enhed, der er etableret i medfør af Lov Nr. 1 fra 1997, og med hjemsted på P.O. Box 594, Dubai, De Forenede Arabiske Emirater. DTCM er hovedmyndigheden for planlægning, overvågning, udvikling og markedsføring af turisme i Dubai. Vi markedsfører og fremmer også Dubais erhvervsliv, og er ansvarlige for licensering og klassificering af alle turisttjenester, herunder hoteller, turoperatører, rejsebureauer og alle andre turisttjenester. Få mere at vide om os.

DTCM og dets tilknyttede selskaber, herunder, men ikke begrænset til, Dubai Festivals and Retail Establishment, Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing, Dubai Business Events og Dubai Calendar (samlet benævnt “Dubai Tourism”, “Vi”, “vi”, “vores” eller “os”) er forpligtede til at yde fremragende service til alle kunder, herunder at respektere deres bekymringer vedrørende privatlivets fred og træffe de relevante foranstaltninger for at beskytte deres personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Vi har tilvejebragt denne fortrolighedspolitik for at hjælpe dig, brugeren, med at forstå, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine oplysninger, når du besøger og bruger ethvert af Dubai Tourisms websteder (herunder, uden begrænsning, www.visitdubai.com) og eventuelle mikrowebsteder og værktøjer, der er indeholdt deri (vores “websteder”), mobilapplikationer (herunder, uden begrænsning, Visit Dubai- og Dubai Calendar-mobilapplikationerne) og eventuelle værktøjer indeholdt deri (vores “mobilapplikationer”), sociale mediesider og andre teknologiske platforme uanset form (samlet benævnt vores “platforme”), og hvordan de pågældende oplysninger vil blive behandlet. Læs følgende omhyggeligt for at forstå vores synspunkter og praksisser vedrørende dine oplysninger og hvordan vi behandler dem.

Vores kontaktoplysninger
Din ret til privatlivets fred er vigtig for os, så hvis du har eventuelle spørgsmål, kan du kontakte os på privacy@dubaitourism.ae.

Hvis du har nogen form for generelle forespørgsler, klager eller forslag, så kan du kontakte os på  info@dubaitourism.ae eller klikke her.

Denne fortrolighedspolitik
bør læses sammen med vores brugsvilkår og eventuelle andre dokumenter, der henvises til deri.

Bemærk, at vi beder om dit samtykke, inden vi bruger oplysninger til et andet formål end dem, der er angivet i denne fortrolighedspolitik.

Denne privatlivserklæring anvender følgende nøglebetegnelser:

  • Browserweblagring: gør det muligt for websteder at lagre oplysninger i en browser på en enhed. Når anvendt i "lokal lagringstilstand", er det muligt at lagre oplysninger på tværs af sessioner (for eksempel, så oplysningerne kan hentes, selv efter at browseren er blevet lukket og genåbnet). En teknologi, der formidler weblagring, er HTML 5.
  • Ikke-personligt identificerbare oplysninger: oplysninger, der registreres om brugere, så de ikke længere afspejler eller henviser til en individuelt identificerbar bruger.
  • Personoplysninger: alle oplysninger, som du tilvejebringer for os, som direkte eller indirekte personligt identificerer dig, såsom dit navn, e-mailadresse, faktureringsoplysninger, kreditkortoplysninger eller andre oplysninger, der med rimelighed kan knyttes til sådanne oplysninger af Dubai Tourism, såsom oplysninger, som vi forbinder med eventuelle konti, som du måtte have hos Dubai Tourism.
  • Følsomme personoplysninger: særlige kategorier af personoplysninger, herunder, nærmere bestemt, oplysninger om din race, etniske oprindelse, politiske tilhørsforhold, religion, helbred og genetiske data, biometriske data (hvis anvendt til identifikationsformål), og straffedomme.

Personlige oplysninger

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Vi indsamler en række personoplysninger for at levere og forbedre vores tjenester:

  • Personoplysninger, som vi modtager gennem din interaktion med vores indhold, platforme og via tredjeparter, for eksempel, dit navn, dine kontaktoplysninger, oplysninger vedrørende betalinger og/eller officiel dokumentation
  • Følsomme personoplysninger, som vi modtager:
    • ved at organisere ture for dig, for eksempel, sundhedsoplysninger vedrørende allergier
    • ved at du ansøger om ansættelse hos Dubai Tourism eller i Dubai, for eksempel, nærmere oplysninger om straffeattest og lønforventninger
    • gennem analyse af din onlineaktivitet hos Dubai Tourism eller organisationer i Dubai, for eksempel, hoteller og seværdigheder
    • gennem at du ansøger om pension eller fjernarbejdsvisum i Dubai via Retire in Dubai og Virtual Working-programmerne, for eksempel detaljer om kriminel baggrund
  • Samtykker, som vi modtager, når du accepterer, at vi behandler dine oplysninger, hvis samtykke er påkrævet eller til anden aktivitet, f.eks. brug af cookies.
  • Teknologiske oplysninger, herunder:
    • Internetprotokoladresse (IP-adresse)
    • enhedsspecifikke oplysninger (såsom din hardwaremodel, operativsystemversion, unikke enhedsidentifikatorer og oplysninger om mobilnetværk, herunder telefonnummer)
    • oplysninger om enhedshændelser, såsom nedbrud, systemaktivitet, hardwareindstillinger, browsertype, browsersprog, dato og klokkeslæt for din anmodning og henvisende webadresse,
    • cookies eller lignende teknologier, der entydigt kan identificere din browser eller enhver af dine konti på vores platforme,
    • oplysninger (herunder personoplysninger) lokalt på din enhed ved hjælp af mekanismer såsom browserweblagring (herunder HTML 5) og applikationsdata-caches.
    • Vi kan også indsamle og behandle placeringsoplysninger, når du bruger enhver af vores platforme gennem forskellige teknologier såsom Wi-Fi-adgangspunkter og mobiltårne.
  • Når oplysninger er knyttet til enhver af dine konti på vores platforme, behandler vi dem som personoplysninger For flere oplysninger om teknologiske oplysninger, se vores afsnit om "Direkte markedsføring, IP-adresser og cookies"

Sådan indsamler vi personlige oplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger direkte fra dig, medmindre det er urimeligt eller upraktisk at gøre det. Vi gør dette på en række måder, herunder:

  • gennem din adgang til og brug af vores platforme, herunder via vores apps, eller ved din afsendelse af SMS/MMS eller e-mails til os;
  • når du deltager i en konkurrence eller kampagne;
  • gennem en anden person, der har tilvejebragt dine oplysninger for os (f.eks. et gaveabonnement);
  • under samtaler mellem dig og vores repræsentanter; og/eller
  • når du udfylder en ansøgning eller et abonnement.

Vi kan også indsamle personoplysninger fra tredjeparter, herunder:

  • tredjepartsvirksomheder såsom kreditrapporteringsbureauer, retshåndhævende myndigheder og andre offentlige enheder;
  • arrangører eller medarrangørerer af begivenheder, ordninger eller initiativer, samt tjenesteudbydere, der hjælper med at organisere sådanne begivenheder, ordninger og initiativer;
  • annoncører;
  • mailinglister;
  • rekrutteringsbureauer; og/eller
  • kontrahenter og forretningspartnere.
  • Når du interagerer på en af vores sociale medieplatforme, for eksempel, vores Facebook-side, modtager vi oplysninger fra tredjeparter, herunder Sprinklr, som giver os et overblik over dine offentligt tilgængelige oplysninger på tværs af sociale medieplatforme. For at forstå mere om, hvordan Sprinklr bruger dine personoplysninger, henvises der til deres Sprinklr-privatlivserklæring for Social Media Management System (SMMS.

Alle personoplysninger, som vi indsamler om dig, opbevares kun så længe som nødvendigt til de formål, hvortil sådanne oplysninger skal udfyldes. Hvis vi ikke længere skal bruge eller videregive dine personoplysninger til de formål, der er angivet i denne privatlivserklæring, og vi ikke er juridisk forpligtede til at opbevare de pågældende oplysninger, vil vi træffe rimelige foranstaltninger til at tilintetgøre dine personoplysninger eller sikre, at de bliver gjort anonyme (dvs. omdannet til ikke-personligt identificerbare oplysninger).

Sådan bruger vi personoplysninger

Gældende databeskyttelseslove angiver, at vi kun kan bruge dine personoplysninger, hvis vi har et gyldigt formål med at gøre det. Dette er også tilfældet, hvis vi deler dine personoplysninger med tredjeparter. Hvis vi bruger dine personoplysninger, skal vi have et af følgende retsgrundlag for at gøre det:

  • For at opfylde en kontrakt
  • For at overholde en juridisk forpligtelse
  • Hvis en persons liv er i fare, kendt som vital interesse
  • Når det er nødvendigt for at levere vores kerneaktiviteter, kendt som legitim interesse
  • Når det er nødvendigt for at vi kan udføre en opgave i offentlighedens interesse
  • Når du giver os samtykke til at gøre det 

Vi kan modtage dine personoplysninger fra dig eller fra tredjeparter, som vi bruger:

  • til at levere de oplysninger, produkter og tjenester, som du anmoder om fra os (herunder Dubai Calendar - se afsnittet "Dubai Calendar" nedenfor for flere oplysninger);
  • til at besvare dine spørgsmål, kommentarer og anmodninger;
  • hvis du har angivet dit samtykke, til at forsyne dig med, eller give udvalgte tredjeparter tilladelse til at forsyne dig med, yderligere tjenester og/eller oplysninger om yderligere tjenester, der kan interessere dig. Du vil modtage navnene på sådanne tredjeparter på tidspunktet for indhentelse af samtykke. (se afsnittet "Markedsføring" nedenfor for flere oplysninger);
  • til at underrette dig om ændringer til én eller alle af vores platforme;
  • til at administrere begivenheder, konkurrencer, ordninger og initiativer;
  • til at sikre, at indhold fra vores platforme præsenteres på den mest effektive måde for dig og din enhed. 

Sådan bruger vi personoplysninger og vores legitime interesser

Hvis vi påberåber os vores legitime interesse, er vi forpligtede til at informere dig om, hvilke oplysninger vi indsamler i henhold til dette retsgrundlag, og til hvilket formål vi bruger dem. Nedenfor er en liste over måder, hvorpå vi kan bruge dine personoplysninger og nærmere oplysninger om vores legitime interesser for hvert tilfælde:

Til at yde service til folk, som besøger eller angiver at have interesse i Dubai:

Hvad vi bruger dine personoplysninger til:

  • Til at levere et opkaldscenter, der kan hjælpe dig med eventuelle problemer, som du måtte støde på og registrere forslag og feedback.
  • Til at arrangere og administrere begivenheder, konkurrencer, ordninger og initiativer;
  • konkurrencer og præmier og validere ægtheden af vinderne
  • Til at arrangere ture til Dubai for udvalgte enkeltpersoner og tredjeparter, for eksempel, influencers eller konkurrencevindere
  • Til at tilmelde brugere til vores onlineplatforme og spil
  • Til at bidrage til informationssikkerhed og initiativer i forbindelse med forretningskontinuitet

Vores retsgrundlag:

  • For at opfylde kontrakter
  • For vores legitime interesser
  • Når du giver os samtykke til at gøre det

Vores legitime interesser:

  • For at forbedre vores tjenester
  • For at arrangere konkurrencer og præmier
  • For at arrangere rejser for tredjeparter
  • For at levere onlinetjenester, såsom tilmelding til vores apps og platforme

Leverer vores produkter, tjenester og platforme

Hvad vi bruger dine personoplysninger til:

  • Til at administrere vores platforme og til interne forretningsaktiviteter, herunder fejlfinding, dataanalyse, test, research, statistiske og undersøgelsesformål;
  • Til at give dig mulighed for at deltage i vores tjenestes interaktive funktioner, når du vælger at gøre det;
  • Som en del af vores bestræbelser på at holde vores platforme sikre;
  • Til at administrere Tourism Dirham, et gebyr, der opkræves af besøgende, der bor på hoteller.
  • Til at administrere initiativer, ordninger, konkurrencer og programmer, der er beregnet til at fremme og tilskynde til initiativer i Dubai (herunder programmer/initiativer såsom Intelak, Futurism, Study Dubai, Retire in Dubai and Virtual Working Programme)
  • Til at administrere ansøgninger til Dubai College of Tourism (DCT)
  • Til at administrere Holiday Homes-tjenesten
  • Til at arrangere begivenheder, der promoverer Dubai
  • Til at administrere portaler, der leverer offentlige tjenester til forretningstjenester såsom hotelklassificeringer, billetplatforme, tilladelsesplatforme og andre tjenester, som Dubai Tourism er ansvarlig for

Vores retsgrundlag:

  • Til at opfylde kontrakter
  • Til vores legitime interesser
  • Når du giver os samtykke til at gøre det
  • Til at overholde en juridisk forpligtelse

Vores legitime interesser:

  • Til at forbedre vores tjenester
  • Til at administrere vores online platforme
  • Til at levere onlinetjenester, såsom tilmelding til vores apps og platforme

Markedsføring af vores produkter, tjenester og platforme

Hvad vi bruger dine personoplysninger til:

  • Til at udvikle og administrere varemærkerne beliggende i og relateret til Dubai
  • Til at sende dig oplysninger om produkter og tjenester, der er tilgængelige i Dubai, som du muligvis er interesseret i
  • Til at interagere med dig, når du nævner Dubai på internettet, og tilbyde skræddersyet indhold
  • Til at måle eller forstå effektiviteten af annoncering, som vi viser til dig og andre, og til at levere relevant annoncering til dig;
  • Til markedsundersøgelser og analyseformål;
  • Hvis du har angivet dit samtykke til at fremsætte forslag eller anbefalinger til dig og andre brugere af vores platforme om varer eller tjenester, der kan interessere dig eller dem (se afsnittet “Markedsføring” nedenfor for flere oplysninger).
  • Til at anmode om tilladelse til at bruge dit online indhold vedrørende Dubai til markedsføring og kommunikation
  • Til at sende dig nyhedsbreve, hvis du har tilmeldt dig dem
  • Til at lære mere om dine interesser ved at forstå, hvem du interagerer med online; og
  • Til at forbedre vores platforme for at sikre, at indholdet præsenteres på den mest effektive måde for dig og din enhed

Vores retsgrundlag:

  • Til vores legitime interesser
  • Når du giver os samtykke til at gøre det

Vores legitime interesser:

  • Til licensering af annonceindhold
  • Til markedsføringsformål

Med henblik på national sikkerhed

Hvad vi bruger dine personoplysninger til:

  • Til at give særlige adgangstilladelser til besøgende og kunstnere
  • Til at indhente sikkerhedsgodkendelse for bureauer, der samarbejder med os
  • Til at behandle visa og sikkerhedsgodkendelser for andre personer, der muligvis besøger Dubai efter DTCM's anmodning herom
  • Til at administrere forhåndsgodkendelse af en screening af Five-Year Multi-Entry Tourist Visa, der skal behandles af DDRFA eller autoriserede repræsentanter

Vores retsgrundlag:

  • Til vores legitime interesser
  • Til at overholde en juridisk forpligtelse

Vores legitime interesser

  • Til at formidle overholdelsen af besøg, som vi tilvejebringer for besøgende, samt overholdelse af nationale sikkerhedsforpligtelser

For flere oplysninger om dine rettigheder vedrørende dine personoplysninger, henvises der til afsnittet “Dine rettigheder”. For oplysninger om, hvordan du udøver dine rettigheder, se afsnittet “Kontakt os med dine spørgsmål og kommentarer”.

Dubai Calendar

Dubai Calendar er den officielle kalender for begivenheder, der finder sted i Dubai året rundt, hvor begivenhedsarrangører kan annoncere begivenheder, og billetsælgere kan sælge billetter til sådanne begivenheder til brugere af Dubai Calendar.

Hvis du bruger vores Dubai Calendar-tjenester, vil vi indsamle, bruge og på anden måde behandle dine oplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivserklæring. Nærmere bestemt vil vi:

  • indsamle dine personoplysninger, når du tilmelder dig tjenesten;
  • bruge og på anden måde behandle dine personoplysninger for at kunne levere tjenesten til dig; og
  • videregive dine personoplysninger til tredjeparts-begivenhedsarrangører og billetsælgere således at disse tredjeparter kan levere en tjeneste til dig.

E-tilladelser, kampagnetilladelser og klassificeringsportal

DTCM er den tilsynsmyndighed, der er ansvarlig for de administrative og forskriftssmæssige opgaver vedrørende udstedelse af permanente/midlertidige turistaktiviteter og begivenheder, kampagner og klassificeringstilladelser og licenser, opfølgning på tilladelser/licensprocedurer, der omfatter foreløbige godkendelser, fornyelse, ændring og annullering, samt inspektioner af sådanne autoriserede aktiviteter for at sikre, at de overholder de love og regler, der finder anvendelse i Dubai. De forskellige e-tilladelser, kampagnetilladelser og klassificeringsportaler/-platforme, der administreres af DTCM, formidler udøvelsen af sådanne forskriftsmæssige opgaver og funktioner.

Hvis du bruger vores e-tilladelser, kampagnetilladelser og klassificeringsportaler, vil vi indsamle, bruge og på anden måde behandle dine oplysninger i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivserklæring. Nærmere bestemt vil vi:

  • indsamle dine personoplysninger, når du tilmelder dig tjenesten;
  • bruge og på anden måde behandle dine personoplysninger for at kunne levere tjenesten til dig;
  • videregive eller behandle personoplysninger i overensstemmelse med kravene i eventuel gældende lovgivning, eller når vi i god tro mener, at en sådan handling er nødvendig eller ønskelig for at overholde de gældende love; og
  • behandle og videregive personoplysninger med andre ministerier i Dubais regering eller andre føderale myndigheder i De Forenede Arabiske Emirater til nationale sikkerhedsrelaterede formål.

Direkte markedsføring, IP-adresser og cookies

Markedsføring

Hvis du har angivet dit samtykke eller vi har en legitim interesse, kan vi (og tilladte tredjeparter) kontakte dig med henblik på direkte markedsføringsformål via post, telefon, e-mail, SMS/MMS, push-notifikationer og sociale mediekanaler såsom Facebook, Instagram, Twitter og WhatsApp.
Denne markedsføring kan vedrøre:

  • yderligere produkter og tjenester, som vi (eller tilladte tredjeparter) mener, kan interessere dig;
  • oplysninger om andre varer og tjenester, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har brugt eller forhørt dig om; og
  • kommende begivenheder, konkurrencer, ordninger, initiativer, kampagner og nye produkter/tjenester eller andre muligheder, såvel som dem, der tilhører udvalgte tredjeparter.

Hvis du allerede er kunde, vil vi kun kontakte dig elektronisk uden at søge dit forudgående samtykke (herunder, men ikke begrænset til, telefon, e-mail, SMS/MMS, push-notifikationer og sociale mediekanaler såsom Facebook, Instagram, Twitter og WhatsApp) med oplysninger om tjenester, der ligner dem, der var genstand for en tidligere kontakt med dig.

Hvis du ikke længere ønsker at modtage markedsføringsmeddelelser fra os, kan du afmelde ved at følge afmeldingslinket i vores e-mail, eller ved at anmode os om at fjerne dig og dine personoplysninger, der blev indsamlet elektronisk fra vores database(r), ved at sende en e-mail til privacy@dubaitourism.ae.

Internetprotokoladresse (IP-adresse)

En IP-adresse er et nummer, der automatisk tildeles din enhed, hver gang du surfer på Internettet. Når du besøger vores platforme, registrerer serveren, der bruges af vores webhost, din IP-adresse sammen med datoen og klokkeslættet for dit besøg, den type internetbrowser, du bruger, og webadressen for eventuelle andre websteder, der henviste dig til vores platforme.
Vi kan også logge IP-adresser for at analysere tendenser, administrere vores platforme, spore brugerbevægelser og indsamle brede demografiske oplysninger.

Cookies

I nogle tilfælde kan vi også indsamle dine personoplysninger ved hjælp af cookies. Når du besøger vores websteder, kan vi sende en “cookie” (som er en lille sammenfattende fil med et unikt id-nummer) til din enhed. Denne gør det muligt for os at genkende din enhed og tilpasse onlineoplevelsen. Den hjælper os også med at holde øje med de tjenester, du ser, så vi kan sende dig nyheder om de pågældende tjenester. Vi bruger også cookies til at måle trafikmønstre, til at bestemme, hvilke områder på vores websteder, der er blevet besøgt, og til at måle overordnede transaktionsmønstre.

Vi kan også indsamle anonyme oplysninger (som ikke er personoplysninger) vedrørende din aktivitet på vores websteder (herunder IP-adresser) via cookies, eller vi kan indsamle oplysninger fra dig gennem svar på en undersøgelse. Vi bruger generelt disse oplysninger til at rapportere statistikker, analysere tendenser, administrere vores tjenester, diagnosticere problemer og målrette og forbedre kvaliteten af vores tjenester. I det omfang, at disse oplysninger ikke udgør personoplysninger, fordi de ikke identificerer dig eller nogen anden person, kan vi bruge disse oplysninger til ethvert formål og på en hvilken som helst måde.

For yderligere information om hvilke cookies vi anvender, henvises til vores Cookie-politik.

Med dit samtykke

Vi deler personoplysninger med virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Dubai Tourism (og de parter og organer, der henvises til i dette afsnit af privatlivserklæringen) til markedsføringsformål, når vi har dit udtrykkelige tilvalgssamtykke hertil. Hvis du specifikt har accepteret at dele dine personoplysninger med en eller flere af sådanne tredjepartsvirksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Dubai Tourism, der er identificeret på vores websted til de formål, der er anført i et sådant samtykke, vil hver sådan tredjepart fungere som en dataansvarlig i forhold til de oplysninger, som vi tilvejebringer for dem; og når de kontakter dig, vil hver sådan tredjepart forsyne dig med en kopi af deres egen privatlivspolitik, som vil regulere den pågældende tredjeparts brug af dine personoplysninger.

Til ekstern behandling 

Vi tilvejebringer personoplysninger for vores tilknyttede selskaber eller andre betroede virksomheder eller personer således at de kan behandle dem for os, baseret på vores anvisninger og i overensstemmelse med vores privatlivserklæring og eventuelle andre passende fortroligheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Vores tilknyttede selskaber er beliggende over hele verden, især i De Forenede Arabiske Emirater, USA og EØS-lande. Eksempler på organisationer, som vi deler dine oplysninger med til dette formål, er:

  • Flyselskaber
  • Hoteller
  • Attraktioner
  • Turoperatører og organisatorer af events
  • Organisationer, som styrer konkurrencer på vores vegne, fx aviser og hjemmesider
  • Organisation, som sender dig informationer om tilbud og produkter
  • Organisationer, som Dubai Tourism samarbejder med for at organisere leveringsprogrammer, konkurrencer og andre initiativer

Deling med vores partnere

Vi kan dele ikke-personligt identificerbare oplysninger offentligt og med vores partnere - såsom udgivere, annoncører eller forbundne websteder. Vi kan for eksempel dele oplysninger offentligt for at vise tendenser om den generelle brug af vores tjenester. Eksempler på organisationer, som vi deler dine oplysninger med til dette formål, er:

  • Analysevirksomheder, der bruger anonymiserede oplysninger til at påvise ydeevne

Hvis påkrævet ved gældende lovgivning

Vi videregiver personoplysninger, hvis påkrævet ved eventuel gældende lovgivning, eller hvis vi i god tro mener, at en sådan handling er nødvendig eller ønskelig for at overholde gældende love, eller for at beskytte eller forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende Dubai Tourism, vores platforme eller deres brugere. Vi efterkommer kun anmodninger om at dele personoplysninger, hvis vi har tilladelse til at gøre det i overensstemmelse med gældende lovgivning eller forordning. 

  • Nationale sikkerhedsmyndigheder, for eksempel Dubais politi og andre ministerier i Dubais regering

Med udvalgte tredjeparter

Derudover kan vi også dele dine personlige og ikke-personlige data med vores tiltroede partnere eller personer med følgende formål:
Vi deler muligvis ikke-personlige data offentligt og med vores forretningspartnere - såsom udgivere, annoncører eller forbundne websteder. Vi kan for eksempel dele oplysninger offentligt for at vise tendenser om den generelle brug af vores tjenester.

Vi videregiver personoplysninger, når det kræves i henhold til gældende lovgivning, eller hvis vi i god tro mener, at en sådan handling er nødvendig eller ønskelig for at overholde gældende love, eller for at beskytte eller forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende Dubai Tourism, vores platforme eller deres brugere.

  • i tilfælde af, at Dubai Tourism sælger eller køber eventuel virksomhed eller aktiver, kan vi videregive dine personoplysninger til den potentielle sælger eller køber af en sådan virksomhed eller sådanne aktiver;
  • hvis Dubai Tourism eller stort set alle dets aktiver erhverves af en tredjepart, vil personoplysninger, som indehaves af Dubai Tourism, være et af de overførte aktiver;
  • agenter, tjenesteudbydere og tredjeparter, der leverer tjenester relateret til det formål, hvortil personoplysningerne indsamles, herunder databehandlingstjenester, uanset om sådanne agenter, tjenesteudbydere og tredjeparter er hjemmehørende i De Forenede Arabiske Emirater;
  • enhver person, der er underlagt tavshedspligt, og har forpligtet sig til at holde sådanne oplysninger fortrolige; og
  • hvis du bruger vores Dubai Calendar-tjeneste (i overensstemmelse med afsnittet "Dubai Calendar" i denne privatlivserklæring).

Vores tredjeparter er beliggende over hele verden, især i De Forenede Arabiske Emirater, USA og EØS-lande.

Hvor vi opbevarer dine personoplysninger

De oplysninger, som vi indsamler fra dig, kan overføres til, opbevares og på anden måde behandles på servere uden for det land, hvor du bor, som kan være beliggende i sikre datacentre rundt omkring i verden, herunder i De Forenede Arabiske Emirater, USA og EØS-lande, og personoplysninger kan opbevares i ethvert af dem.

Så længe opbevarer vi dine oplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivserklæring. Ved vurderingen af disse perioder undersøger vi nøje vores behov for overhovedet at indsamle personoplysninger, og hvis vi fastlægger et relevant behov, beholder vi dem kun i den kortest mulige periode for at realisere formålet med indsamlingen, medmindre en længere opbevaringsperiode kræves ved kontraktlig forpligtelse eller lov.

Dine rettigheder og hvordan du udøver dem

Hvis du bor i EU, har du en række rettigheder i henhold til EU's generelle forordning om databeskyttelse for så vidt angår dine personoplysninger, som vi skal efterleve. Dine rettigheder er:

  • Retten til at blive informeret
    Du har ret til at blive informeret om indsamlingen og brugen af dine personoplysninger af os eller af en tredjepart på vores vegne.
  • Retten til indsigt
    Du har ret til at få bekræftet af os, hvorvidt dine personoplysninger behandles, og, hvis det er tilfældet, retten til at få indsigt i de pågældende oplysninger. Denne ret finder ikke anvendelse, hvis den ville have en negativ indvirkning på en anden persons rettigheder og frihedsrettigheder.
  • Retten til berigtigelse
    Du har ret til at anmode om, at vi berigtiger eventuelle unøjagtige personoplysninger, og vi skal efterleve anmodningen rettidigt. Under hensyntagen til formålet med behandlingen har du ret til at få ufuldstændige personoplysninger fuldstændiggjort.
  • Retten til sletning
    Du har ret til at bede om den rettidige sletning af dine personoplysninger i vores besiddelse.
  • Retten til at begrænse behandling
    Du har ret til at bede om begrænsning af brugen af dine personoplysninger, hvis oplysningerne ikke bruges til det formål, hvortil de blev indsamlet.
  • Retten til at gøre indsigelse mod behandling
    Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores brug af dine personoplysninger, hvis denne brug er baseret på legitime interesser* eller offentlig interesse. *‘Legitim interesse’ er et lovligt grundlag for behandling af personoplysninger, hvor (i) brugen af oplysningerne har en begrænset indvirkning på dig, (ii) du med rimelighed kan forvente at vi bruger dine oplysninger på en sådan måde, eller, (iii) hvor vi ikke anser det for passende at kontakte dig med forstyrrende anmodninger om samtykke.
  • Retten til dataportabilitet
    Hvis du har tilvejebragt personoplysninger for os, som vi kan bruge med dit samtykke*, eller som påkrævet for at vi kan opfylde vores kontraktmæssige forpligtelser over for dig, har du ret til at modtage de personoplysninger, som du har tilvejebragt, fra os i et struktureret, almindeligt anvendt format, således at du kan videregive disse oplysninger til en anden organisation til deres brug, hvis du ønsker det. Denne ret finder ikke anvendelse, når vi bruger personoplysningerne til at udføre en offentlig pligt (f.eks. sikkerhed eller overholdelse).
    *Dette omfatter følsomme personoplysninger, såsom biometriske data, sundhedsoplysninger eller politiske eller religiøse overbevisninger, der leveres med dit udtrykkelige samtykke.
  • Retten til at klage til en tilsynsmyndighed
    Du har ret til at indgive en formel, skriftlig klage til en tilsynsmyndighed, som kan løse eventuel klage vedrørende overførslen af personoplysninger, som vi ikke kan løse med dig direkte.
  • Retten til at trække samtykke tilbage
    Du har ret til at meddele os, at du ikke længere ønsker at vi indsamler, opbevarer eller bruger dine personoplysninger, hvis der ikke er en forretningsmæssig eller juridisk årsag til at gøre det.

Dubai Tourism har indført procedurer for at sikre, at Dubai Tourism håndterer alle anmodninger, som den modtager på en effektiv måde. Du kan udøve enhver af ovenstående rettigheder ved at kontakte os på:  privacy@dubaitourism.ae.

Hvis du har nogen form for generelle forespørgsler, klager eller forslag, så kan du kontakte os på  info@dubaitourism.ae eller klikke her.

Sådan kontakter du os, og fravalg af markedsføring

Hvis du vælger at kontakte os med eventuelle spørgsmål, kommentarer eller anmodninger ved hjælp af en af de onlineformularer, der udgør en del af vores platforme, skal du angive dit fulde navn, telefonnummer og din e-mailadresse, så vi kan være sikre på at vi kan kontakte dig. Afhængig af hvilken onlineformular du udfylder, får du muligheden for at tilvejebringe yderligere oplysninger, der giver os mulighed for at tjene dig bedre. Selvom de yderligere oplysninger muligvis ikke er påkrævet, vil de fremskynde processen og gøre det lettere for Dubai Tourism at identificere dig på behørig vis gennem sine systemer.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger, eller vil fremsætte en anmodning, der vedrører én af dine rettigheder ovenfor, kan du sende os en e-mail på: privacy@dubaitourism.ae.

Hvis du har nogen form for generelle forespørgsler, klager eller forslag, så kan du kontakte os på  info@dubaitourism.ae eller klikke her.

Fravalg af marketingkommunikation via e-mail

Du kan afmelde markedsføringsmeddelelser sendt via e-mail fra vores platforme til enhver tid ved at følge afmeldingslinket i vores e-mailmeddelelser (se afsnittet “Markedsføring” ovenfor), eller ved at anmode os om at fjerne dig og dine personoplysninger, der blev indsamlet elektronisk fra vores database(r) ved at sende en e-mail til privacy@dubaitourism.ae.

Du kan også indstille din browser til at blokere alle cookies, herunder cookies, der er tilknyttet vores platforme, eller til at angive, hvornår en cookie bliver indstillet af os. Det er dog vigtigt at huske, at mange af vores platforme muligvis ikke vil fungere korrekt, hvis dine cookies er deaktiverede. Det er for eksempel muligt, at vi ikke kan huske dine sprogpræferencer.

Du kan til enhver tid anmode tredjeparter om at stoppe med at sende dig markedsføringsmeddelelser ved at klikke på “afmeldingsknappen” i bunden af e-mails eller ved at kontakte sådanne tredjeparter til enhver tid.

Dine personoplysningers sikkerhed

Vi vil foretage alle rimelige skridt til at beskytte de personlige data, som vi har, mod misbrug, tab eller uautoriseret adgang, herunder ved hjælp af firewalls, adgang via adgangskode og sikre servere. Vi gennemgår især vores informationsindsamlings-, opbevarings- og behandlingspraksisser, herunder fysiske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte mod uautoriseret adgang til systemer og begrænse adgangen til personoplysninger til vores medarbejdere, kontrahenter og agenter, der har brug for at kende til disse oplysninger for at behandle dem for os, og som er underlagt strenge kontraktlige fortrolighedsforpligtelser, og kan blive genstand for disciplinære foranstaltninger eller opsigelse, hvis de ikke overholder disse forpligtelser.

Desværre er der altid en risiko forbundet med at sende information via enhver kanal over internettet. Du sender information over internettet helt på egen risiko. Selv om vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden af dine oplysninger, der sendes via internettet, og vi garanterer ikke sikkerheden af eventuelle oplysninger, herunder personoplysninger, som du sender til os via internettet.

Hvis du har mistanke om misbrug eller tab af eller uautoriseret adgang til dine personoplysninger, bedes du omgående kontakte os.

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder

Vi gennemgår regelmæssigt vores overholdelse af vores privatlivserklæring. Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi den person, der indgav klagen for at følge op. Vi samarbejder med de relevante tilsynsmyndigheder, herunder lokale databeskyttelsesmyndigheder, for at løse eventuelle klager vedrørende overførslen af personoplysninger, som vi ikke kan løse med vores brugere direkte.

Ændringer til privatlivserklæring

Fremover kan vi revidere eller ændre denne privatlivserklæring til enhver tid ved at ændre denne side. Alle ændringer vil blive foretaget her, således at du altid ved, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi kan bruge de pågældende oplysninger, og hvorvidt vi videregiver dem til nogen. Nogle af bestemmelserne i denne privatlivserklæring kan også erstattes af bestemmelser eller erklæringer offentliggjort andetsteds på vores websteder.

Vi informerer dig om enhver ændring i fortrolighedspolitikken via pop-up, e-mail eller en push-notifikation via vores mobilapps.

Konklusion

Din ret til privatlivets fred er vigtig for os. Vi håber, at denne fortrolighedspolitik har været nyttig for dig.

Spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik, er du velkommen til at kontakte os på privacy@dubaitourism.ae.

Hvis du har nogen form for generelle forespørgsler, klager eller forslag, så kan du kontakte os på  info@dubaitourism.ae eller klikke her.

Sidst ændret: 14. oktober 2020

Hold dig opdateret

Hold dig a jour med, hvad der er at se og opleve i Dubai

Alle oplyste informationer behandles i henhold til vores privatlivspolitik.