Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Lue matkustustiedotteemme liittyen koronavirukseen (COVID-19).

Tämä on nyt Huippuvalinnoissasi!

Kirjaudu sisään tai luo tili tallentaaksesi suosikkisi ja saadaksesi räätälöityjä suosituksia.

Kirjaudu sisäänRekisteröidy

Tietosuojailmoitus

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tässä tietosuojalausunnossa selitetään, mitä henkilötietoja käsittelemme, miten käsittelemme niitä ja mistä syistä.

Siirry osioon

Tietoa Dubai Tourismista ja sen yhteystiedot

The Department of Tourism and Commerce Marketing
Department of Tourism and Commerce Marketing ("DTCM") on kokonaisuus, joka on perustettu vuoden 1997 lain numero 1 mukaan ja jonka rekisteröity osoite on P.O. Box 594, Dubai, Arabiemiirikunnat. DTCM on suurin Dubain matkailua suunnitteleva, valvova, kehittävä ja markkinoiva taho. Me voimme lisäksi markkinoida ja mainostaa Dubain kaupallista sektoria ja olemme vastuussa kaikkien matkailupalveluiden lisensoinnista ja luokittelusta, mukaan lukien hotellit, matkanjärjestäjät, matkatoimistot ja kaikki muut matkailupalvelut. Lue lisää meistä.

DTCM ja sen kumppanit, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta Dubai Festivals and Retail Establishment, Dubai Corporation for Tourism and Commerce Marketing, Dubai Business Events ja Dubai Calendar (yhdessä "Dubai Tourism", "Me", "meitä "meidän" tai "meitä") ovat sitoutuneita tarjoamaan erinomaista palvelua kaikille asiakkaille, mukaan lukien kunnioittamaan yksityisyyteen liittyviä huolenaiheita ja tekemään tarvittavat toimet henkilötietojen suojaamiseksi sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti. Tarjoamme tämän tietosuojailmoituksen auttaaksemme sinua, käyttäjää, ymmärtämään, miten keräämme, käytämme ja suojelemme tietojasi, kun käytät Dubai Tourismin verkkosivustoja tai vierailet niillä (mukaan lukien mutta tähän osoitteeseen rajoittumatta www.visitdubai.com) ja mikrosivustoilla ja työkaluissa, jotka sisältyvät niihin ("verkkosivustomme"), mobiilisovelluksia (mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta Visit Dubai- ja Dubai Calendar -mobiilisovellukset) ja niihin sisältyvät työkalut ("mobiilisovelluksemme"), sosiaalisen median sivumme ja muut tekniset Käyttöympäristömme kaikissa muodoissa (viitataan yhdessä termillä "Käyttöympäristöt"), ja kuinka kyseisiä tietoja käsitellään. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi näkökantamme ja käytäntömme tietojasi koskien ja kuinka käsittelemme niitä.

Yhteystietomme
Tietosuojasi on meille tärkeä, joten jos sinulla on kysyttävää yksityisyyteesi liittyen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteella privacy@dubaitourism.ae.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, huomautettavaa tai ehdotuksia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteella info@dubaitourism.ae tai napsauta tästä.

Tämä tietosuojakäytäntö
Tämä tietosuojakäytäntö tulisi lukea yhdessä Käyttöehtojemme ja kaikkien siinä mainittujen asiakirjojen kanssa.

Huomaa, että pyydämme lupaasi ennen kuin käytämme tietoja muuhun tarkoitukseen kuin tässä Tietosuojakäytännössä on määritelty.

Tässä tietosuojailmoituksessa käytetään seuraavia termejä:

  • Selaimen verkkotallennustila: sallii verkkosivustojen tallentaa tietoja laitteen selaimeen. "Paikallismuisti"-tilassa käytettäessä sen avulla on mahdollista tallentaa tietoa istuntojen välillä (esimerkiksi niin, että tietoihin voi päästä käsiksi vaikka selain suljetaan ja avataan uudelleen). Yksi verkkotallennustilan mahdollistava teknologia on HTML 5.
  • Tiedot, jotka eivät ole henkilökohtaisesti tunnistettavissa: käyttäjistä tallennettua tietoa, joka ei enää kuvasta yksilöllisesti tunnistettavaa käyttäjää tai viittaa tällaiseen käyttäjään.
  • Henkilötiedot: mikä tahansa meille antamasi tieto, josta sinut voidaan tunnistaa suoraan tai epäsuoraan, kuten nimi, sähköpostiosoite, laskutustiedot, luottokorttitiedot ja muut tiedot, jotka Dubai Tourismin on mahdollista yhdistää vastaavaan tietoon, kuten tiedot liittyen mahdollisin Dubai Tourism -tileihisi.
  • Arkaluontoiset henkilötiedot: henkilötietojen erityisluokat, erityisesti tiedot liittyen rotuun, etniseen taustaan, poliittisiin mielipiteisiin, uskonnollisiin vakaumuksiin, terveydentilaan ja geeneihin, biometriikkaan (kun niitä käytetään tunnistustarkoituksiin) ja rikostuomioihin.

Henkilötiedot

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämme erilaisia henkilötietoja tarjotaksemme ja parantaaksemme palveluitamme:

  • Henkilötiedot, jotka saamme käyttäessäsi sisältöämme ja Käyttöympäristöjämme ja kolmansilta osapuolilta, kuten nimesi, yhteystietosi, maksuihin liittyvät ja/tai virallisiin asiakirjoihin liittyvät tiedot
  • Saamamme arkaluontoiset henkilötiedot:
    • esimerkiksi matkanjärjestelyä varten terveys- ja allergiatiedot
    • hakiessasi työpaikkaa Dubai Tourismilta tai Dubaista, esimerkiksi tiedot rikostaustasta ja palkkaodotuksista
    • seuraamalla Dubai Tourismin tai Dubaissa sijaitsevien organisaatioiden, kuten hotellit ja nähtävyydet, verkkosivustoilla tekemiäsi toimia
    • hakiessasi eläkeläis- tai etätyöviisumia Dubaihin Retire in Dubai- ja Virtual Working -ohjelmien kautta, esimerkiksi tiedot rikostaustasta
  • Suostumukset, joita saamme, kun suostut tietojesi käsittelyyn, kun suostumus vaaditaan, tai muihin tarkoituksiin, kuten evästeiden käyttöön.
  • Tekniset tiedot, kuten:
    • Internet Protocol (IP) -osoite
    • laitekohtaiset tiedot (kuten laitteesi malli, käyttöjärjestelmän versio, yksilöllinen laitetunniste ja mobiiliverkon tiedot, mukaan lukien puhelinnumero)
    • laitetapahtumatiedot, kuten kaatumiset, järjestelmätoiminnot, laiteasetukset, selaintyyppi, selaimen kieli, pyyntösi päivämäärä ja aika sekä viite-URL,
    • evästeet tai samankaltaiset tekniikat, joista selaimesi tai tilisi Käyttöympäristöissämme voidaan yksilöllisesti tunnistaa,
    • laitteellasi sijaitsevat tiedot (mukaan lukien henkilötiedot) käyttäen mekanismeja, kuten selaimen verkkotallennustila (mukaan lukien HTML 5) ja sovellustietojen välimuistit
    • Käyttäessäsi mitään Käyttöympäristöistämme saatamme lisäksi kerätä ja käsitellä sijaintitietoja useiden eri teknologioiden, kuten langattomien tukiasemien ja matkapuhelintukiasemien avulla.
  • Kun tiedot liittyvät joihinkin tileihisi Käyttöympäristöissämme, kohtelemme niitä henkilötietoina. Katso lisätietoja teknisistä tiedoista osiostamme "Suoramarkkinointi, IP-osoitteet ja evästeet"

Tapamme kerätä henkilötietoja

Keräämme henkilötietoja sinulta suoraan, ellei sen tekeminen ole kohtuutonta tai epäkäytännöllistä. Teemme näin useilla eri tavoilla, kuten:

  • käyttäessäsi alustojamme, esimerkiksi sovellustemme kautta, tai lähettäessäsi SMS/MMS-viestejä tai sähköpostia meille;
  • osallistuessasi kilpailuun tai kampanjaan;
  • jonkun muun antaessa meille tietojasi (esim. lahjatilaus);
  • sinun ja edustajiemme välillä käydyt keskustelut; ja/tai
  • täyttäessäsi hakemuksen tai tilauksen.

Lisäksi saatamme kerätä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien:

  • ulkopuoliset luottotietoliikkeet, viranomaistoimistot ja muut valtion laitokset;
  • tapahtumien, projektien tai esitysten järjestäjät tai kanssajärjestäjät sekä palveluntarjoajat, jotka auttavat tällaisten tapahtumien, projektien ja esitysten järjestämisessä;
  • mainostajat;
  • sähköpostilistat;
  • henkilöstövuokrausyritykset; ja/tai
  • urakoitsijat ja liikekumppanit.
  • Kun viestit jossakin sosiaalisen median sivullamme, esimerkiksi Facebook-sivullamme, saamme tietosi kolmansilta osapuolilta, mukaan lukien Sprinklriltä, joka antaa meille julkisesti näkyvillä olevat tietosi eri sosiaalisen median sivuilta. Voit lukea lisää siitä, miten Sprinklr käyttää henkilötietojasi katsomalla Sprinklr Social Media Management System (SMMS) -järjestelmän tietosuojailmoituksen.

Kaikki sinusta keräämämme henkilötiedot säilytetään vain niin kauan kuin niitä tarvitaan tarkoituksen täyttämiseen. Mikäli meidän ei enää tarvitse käyttää tai luovuttaa henkilötietojasi tässä tietosuojailmoituksessa määriteltyihin tarkoituksiin eikä lain nojalla säilyttää näitä tietoja, suoritamme kohtuulliset toimet henkilötietojesi tuhoamiseksi tai varmistaaksemme, että ne anonymisoidaan (ts. tiedoista tehdään sellaisia, että sinua on mahdotonta tunnistaa niiden perusteella).

Tapamme käyttää henkilötietoja

Sovellettava tietosuojalaki määrittää, että voimme käyttää henkilötietojasi vain tarkoitukseen, johon ne on kerätty. Näin on myös silloin, kun jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Käyttäessämme henkilötietojasi meillä tulee olla jokin seuraavista oikeudellisista perusteista sen tekemiseksi:

  • Sopimusehtojen täyttämiseksi
  • Oikeudellisen velvoitteen noudattamiseksi
  • Kun jonkun henki on vaarassa, eli on olemassa elintärkeä intressi
  • Kun se on tarpeen ydinliiketoimintamme suorittamiseksi, eli on olemassa oikeutettu intressi
  • Kun se on tarpeen yhteishyödyllisen tehtävän suorittamiseksi
  • Kun annat meille suostumuksesi siihen 

Saatamme saada henkilötietojasi sinulta tai käyttämiltämme kolmansilta osapuolilta:

  • tarjotaksemme sinulle tietoja, tuotteita ja palveluja, joita meiltä pyydät (mukaan lukien Dubai Calendar – lisätietoja jäljempänä kohdassa "Dubai Calendar");
  • vastataksemme kysymyksiisi, kommentteihisi ja pyyntöihisi;
  • kun olet antanut myöntymyksesi tarjota sinulle tai sallia valikoitujen kolmansien osapuolien tarjota sinulle lisäpalveluita ja/tai tietoa lisäpalveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Sinulle annetaan tällaisten kolmansien osapuolten nimet suostumusta pyydettäessä. (Lisätietoja jäljempänä kohdassa "Markkinointi");
  • tiedottaaksemme sinua muutoksista jossakin Käyttöympäristöistämme tai kaikissa niistä;
  • hallinnoidaksemme tapahtumia, kilpailuja, projekteja ja esityksiä;
  • varmistaaksemme, että Käyttöympäristöjemme sisältö esitetään sinulle ja laitteellesi tehokkaimmalla tavalla. 

Miten käytämme henkilötietoja ja oikeutetut intressimme

Kun nojaamme oikeutettuun intressiimme, meidän tulee ilmoittaa sinulle, mitä tietoja keräämme tämän oikeudellisen perustan pohjalta ja mihin tarkoitukseen niitä käytetään. Alla on luettelo tavoista, joilla voimme käyttää henkilötietojasi ja oikeutettujen intressiemme tiedot kutakin tapausta varten:

Tarjotaksemme palveluita henkilöille, jotka käyvät Dubaissa tai ovat osoittaneensa kiinnostuksensa Dubaita kohtaan:

Mihin käytämme henkilötietoja:

  • Tarjotaksemme puhelinkeskustukea sinulle mahdollisissa kohtaamissasi ongelmissa ja tallentaaksemme ehdotuksia ja palautetta.
  • Järjestääksemme ja hallinnoidaksemme tapahtumia, kilpailuja, projekteja ja esityksiä;
  • kilpailuja ja palkintoja ja vahvistaaksemme voittajien aitouden
  • Järjestääksemme matkoja Dubaihin valituille henkilöille ja kolmansille osapuolille, esimerkiksi vaikuttajille tai kilpailujen voittajille
  • Rekisteröidäksemme käyttäjiä verkkopohjaisiin Käyttöympäristöihimme ja peleihimme
  • Osallistuaksemme tietojen suojeluun ja liiketoiminnan jatkuvuutta edistäviin toimiin

Oikeudelliset perusteemme:

  • Sopimuksien täyttäminen
  • Oikeutetut intressimme
  • Kun annat meille suostumuksesi siihen

Oikeutetut intressimme:

  • Palvelujemme parantaminen
  • Kilpailujen ja palkintojen järjestäminen
  • Matkojen järjestäminen kolmansille osapuolille
  • Verkkopalveluiden tarjoaminen, kuten sovelluksiin ja Käyttöympäristöihimme rekisteröityminen

Tuotteidemme, palveluidemme ja käyttöympäristöjemme tarjoaminen

Mihin käytämme henkilötietojasi:

  • käyttöympäristöjemme hallinnointiin sekä sisäisiin toimintoihin, mukaan lukien vianetsintä sekä tietojen analysointi, testaus, tutkimus, tilastointi ja kartoitus;
  • voidaksemme antaa sinun osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin niin valitessasi;
  • osana pyrkimystämme pitää käyttöympäristömme turvallisina ja suojattuina;
  • hallinnoidaksemme matkailudirhamia, maksua, joka kerätään hotelleissa yöpyviltä vierailta.
  • hallinnoidaksemme esityksiä, projekteja, kilpailuja ja ohjelmia, joiden tarkoituksena on tuoda esille ja edistää Dubain hankkeita (mukaan lukien ohjelmat/esitykset, kuten Intelak, Futurism, Study Dubai, Retire in Dubai ja Virtual Working Programme)
  • hallinnoidaksemme Dubai College of Tourismin (DCT) hakemuksia
  • hallinnoidaksemme Holiday Homes -palvelua
  • järjestääksemme Dubaita mainostavia tapahtumia
  • hallinnoidaksemme portaaleja, joilla tarjotaan liiketoiminnan valvontapalveluita, kuten hotellien luokituksia, pääsylippualustoja ja muita palveluita, joista Dubai Tourism on vastuussa

Oikeudelliset perusteemme:

  • Sopimuksien täyttäminen
  • Oikeutetut intressimme
  • Kun annat meille suostumuksesi siihen
  • Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen

Oikeutetut intressimme:

  • Palvelujemme parantaminen
  • Verkkopohjaisten käyttöympäristöjämme hallinnoiminen
  • Verkkopalveluiden tarjoaminen, kuten sovelluksiin ja käyttöympäristöihimme rekisteröityminen

Tuotteidemme, palveluidemme ja käyttöympäristöjämme markkinoiminen

Mihin käytämme henkilötietojasi:

  • Kehittääksemme ja hallitaksemme Dubaissa sijaitsevia ja siihen liittyviä brändejä
  • Lähettääksemme sinulle tietoa Dubaissa saatavilla olevista tuotteista ja palveluista, joista saatat olla kiinnostunut
  • Ollaksemme kanssasi vuorovaikutuksessa mainitessasi Dubain internetissä ja tarjotaksemme räätälöityä sisältöä
  • Arvioidaksemme ja ymmärtääksemme sinulle ja muille tarjoamamme mainonnan tehokkuutta, ja toimittaaksemme sinulle merkityksellistä mainontaa;
  • Markkinointitutkimus- ja analysointitarkoituksiin;
  • Kun olet antanut suostumuksesi, antaaksemme ehdotuksia ja suosituksia sinulle ja muille Käyttöympäristöjemme käyttäjille tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai heitä (lisätietoja jäljempänä osiossa "Markkinointi").
  • Pyytääksemme luvan käyttää Dubaihin liittyvää verkkosisältöäsi markkinointiin ja viestintään
  • Lähettääksemme sinulle tilaamasi uutiskirjeet
  • Oppiaksemme lisää mielenkiinnon kohteistasi ymmärtämällä, keiden kanssa olet tekemisissä verkossa; ja
  • Parantaaksemme Käyttöympäristöjämme sen varmistamiseksi, että sisältö esitetään sinulle ja laitteellesi kaikkein tehokkaimmalla tavalla

Oikeudelliset perusteemme:

  • Oikeutettuja intressejämme varten
  • Kun annat meille suostumuksesi siihen

Oikeutetut intressimme:

  • Mainossisällön lisensoiminen
  • Markkinointi

Kansallinen turvallisuus

Mihin käytämme henkilötietojasi:

  • Tarjotaksemme erityisiä pääsylupia vieraille ja esittäjille
  • Saadaksemme turvallisuusselvityksen kanssamme työskenteleville toimijoille
  • Käsitelläksemme muiden Dubaissa DTCM:n kutsumana vierailevien henkilöiden viisumeita ja turvallisuusselvityksiä
  • Hallinnoidaksemme viisivuotisen, monta maahantuloa sallivan turistiviisumin esihyväksynnän, jonka käsittelee GDRFA tai valtuutettu edustaja

Oikeudelliset perusteemme:

  • Oikeutettuja intressejämme varten
  • Oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi

Oikeutetut intressimme

  • Varmistaaksemme kävijöille tarjottujen vierailujen sääntöjenmukaisuus ja kansalliseen turvallisuuteen liittyvien vaatimusten mukaisuus

Saat lisätietoja henkilötietoihisi liittyvistä oikeuksistasi kohdasta "Oikeutesi". Lisätietoja oikeuksiesi harjoittamisesta saat kohdasta "Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa".

Dubai Calendar

Dubai Calendar on Dubaissa järjestettävien tapahtumien virallinen, ympärivuotinen kalenteri, johon tapahtumajärjestäjät voivat listata tapahtumia ja jossa lipunmyyjät voivat tarjota lippuja näihin tapahtumiin, joita Dubai Calendarin käyttäjät voivat sitten ostaa.

Mikäli käytät Dubai Calendar -palveluitamme, me keräämme, käytämme ja muulla tavoin käsittelemme tietojasi tämän Tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että me:

  • keräämme henkilötietojasi rekisteröityessäsi palveluun;
  • käytämme ja muulla tavoin käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle tämän palvelun; ja
  • välitämme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotka ovat tapahtumajärjestäjiä ja lipunmyyjiä, jotta nämä kolmannet osapuolet voivat tarjota sinulle palvelujaan.

Sähköiset luvat, kampanjaluvat ja luokitusportaali

DTCM on säädännöllinen taho, jonka vastuulla on hallinnolliset ja säädännölliset tehtävät liittyen pysyvien/väliaikaisten matkailutoimintojen ja tapahtumien, kampanjoiden ja luokituslupien ja lisenssien tarjoamisesta, ennakkohyväksynnästä, uusimisesta, muuttamisesta ja peruuttamisesta koostuvat lupa-/lisensointiprosessit, sekä tällaisten virallisten toimintojen tarkistukset Dubain lakien ja säädösten noudattamisen varmistamiseksi. Erilaiset sähköiset luvat, kampanjaluvat ja luokitusportaalit/-käyttöympäristöt, joita DCTM hallinnoi, edistävät tällaisten säädännöllisten tehtävien ja toimintojen harjoittamista.

Mikäli käytät sähköisiä lupia, kampanjalupia ja luokitusportaaleja, me keräämme, käytämme ja muulla tavoin käsittelemme tietojasi tämän Tietosuojakäytännön ehtojen mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että me:

  • keräämme henkilötietojasi rekisteröityessäsi palveluun;
  • käytämme ja muulla tavoin käsittelemme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle tämän palvelun;
  • paljastamme tai käsittelemme henkilötietoja sovellettavien lakien mukaisesti tai hyvän tahdon mukaisesti, jos uskomme, että tällainen on tarpeen tai suositeltavaa sovellettavien lakien noudattamiseksi; ja
  • käsittelemme ja paljastamme henkilötietoja muille Dubain hallituksen osastoille tai muille Arabiemiirikuntien liittovaltiollisille viranomaisille kansalliseen turvallisuuteen liittyen.

Suoramarkkinointi, IP-osoitteet ja evästeet

Markkinointi

Mikäli olet antanut myöntymyksesi tai meillä on oikeudellinen intressi, me (ja sallitut kolmannet osapuolet) voimme ottaa sinuun yhteyttä suoramarkkinointitarkoituksessa postin, puhelimen, sähköpostin, teksti-/multimediaviestien, push-viestien ja sosiaalisen median kanavien, kuten Facebook, Twitter ja Whatsapp, kautta.
Tämä markkinointi voi liittyä:

  • lisätuotteisiin tai -palveluihin, joiden me (tai sallitut kolmannet osapuolet) uskomme kiinnostavan sinua;
  • tietoon muista tarjoamistamme tuotteista ja palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin ne, joita jo olet käyttänyt tai joista olet tiedustellut; ja
  • tuleviin tapahtumiin, kilpailuihin, projekteihin, esityksiin, kampanjoihin ja uusiin tuotteisiin/palveluihin, tai muihin mahdollisuuksiin, sekä vastaaviin valikoiduilta kolmansilta osapuolilta.

Jos olet jo asiakas, me otamme sinuun yhteyttä pyytämättä lupaasi etukäteen ainoastaan sähköisin keinoin (mukaan lukien, mutta kuitenkaan näihin rajoittumatta, puhelin, sähköposti, SMS/MMS-viestit, push-viestit ja sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, Twitter ja Whatsapp) liittyen tietoihin palveluista, jotka ovat samankaltaisia kuin aikaisemman kanssasi tapahtuneen kaupanteon kohteena olleet palvelut.

Mikäli et halua enää vastaanottaa markkinointiyhteydenottoja meiltä, voit perua tilauksesi napsauttamalla sähköpostiviesteissämme olevaa tilauksen peruutus -linkkiä tai pyytämällä meitä poistamaan sinut ja sinusta elektronisesti kerätyt henkilötiedot tietokannoistamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@dubaitourism.ae.

Internet Protocol (IP) -osoitteet

IP-osoite on numero, joka määrätään automaattisesti laitteellesi joka kerta selatessasi internetiä. Kun vierailet Käyttöympäristöissämme, verkkoisäntämme käyttämä palvelin tallentaa IP-osoitteesi sekä vierailusi päivämäärän ja ajan, käyttämäsi internetselaimen sekä muiden Käyttöympäristöihimme ohjaavien verkkosivustojen URL-osoitteet.
Saatamme myös kirjata IP-osoitteita analysoidaksemme suuntauksia, hallinnoidaksemme Käyttöympäristöjämme, seurataksemme käyttäjien liikkeitä ja kerätäksemme laajempia demografisia tietoja.

Evästeet

Joissain tapauksissa saatamme kerätä henkilötietojasi myös evästeiden kautta. Vieraillessasi verkkosivustoillamme saatamme lähettää "evästeen" (pieni yhteenvetotiedosto, joka sisältää ainutlaatuisen tunnistenumeron) laitteellesi. Näin voimme tunnistaa laitteesi ja räätälöidä käyttökokemuksesi. Sen avulla voimme myös seurata katselemiasi palveluita, jotta voimme lähettää uutisia kyseisistä palveluista. Käytämme evästeitä myös mitataksemme tietoliikennemalleja, selvittääksemme, millä verkkosivustojemme alueilla on vierailtu sekä mitataksemme tapahtumamalleja kootussa muodossa.

Saatamme myös kerätä nimettömiä tietoja (ei-henkilötietoja) liittyen toimintoihisi verkkosivustoillamme (mukaan lukien IP-osoitteet) evästeiden kautta, tai voimme kerätä tietoa sinusta, kun vastaat kyselyyn. Käytämme yleensä näitä tietoja raportoidaksemme tilastotietoja, analysoidaksemme suuntauksia, hallinnoidaksemme palveluitamme, havaitaksemme ongelmia ja paikallistaaksemme ja parantaaksemme palveluidemme laatua. Siinä määrin kuin nämä tiedot eivät ole henkilötietoja, koska niistä ei voi tunnistaa sinua tai jotakuta toista, voimme käyttää näitä tietoja mihin tahansa tarkoitukseen ja miten tahansa.

Saat lisätietoa käyttämistämme evästeitä tutustumalla Evästekäytäntöömme.

Linkit muille verkkosivustoille

Emme ole vastuussa verkkosivustoillemme linkitettyjen tai verkkosivustoiltamme linkitettyjen verkkosivustojen toiminnasta, mukaan lukien niissä olevista tiedoista tai sisällöstä tai niiden tietojen keräyskäytännöistä tai tietosuojakäytännöistä. Muistathan, että siirtyessäsi linkistä verkkosivustoiltamme toiselle verkkosivustolle, tietosuojakäytäntömme ei koske kolmannen osapuolen verkkosivustoja tai palveluja. Kolmansien osapuolten verkkosivustojen, mukaan lukien verkkosivustoillamme linkitettyjen tai mainostettujen, selaamistasi ja vuorovaikutustasi koskee kyseisen kolmannen osapuolen omat säännöt ja käytännöt. Lisäksi hyväksyt, että emme ole vastuussa emmekä hallitse kolmansia osapuolia, joille annat pääsyn käyttäjäsisältöösi. Jos käytät kolmannen osapuolen verkkosivustoa tai palvelua (kuten Facebook, Instagram, Twitter tai Google-ryhmät jne.) ja annat tällaisen kolmannen osapuolen päästä käsiksi käyttäjäsisältöösi, teet niin omalla riskilläsi. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske tietoja, jotka keräämme muilla tavoin (mukaan lukien verkon ulkopuolella) tai muista lähteistä kuin Käyttöympäristöjemme kautta.

Jakamamme tiedot

Kun annat meille suostumuksesi henkilötietojesi käyttöön, saatamme myös pyytää suostumustasi jakaa henkilötietosi Dubai Tourismin yhteistyökumppaneiden kanssa, jotka saattavat joskus tarvita pääsyn tietoihisi tarjotakseen sinulle palveluita puolestamme. Koska Dubai Tourism haluaa turvata yksityisyytesi, olemme päättäneet soveltaa samaa tietosuojatasoa kaikessa liiketoiminnassamme.

Lain näkökulmasta Dubai Tourismin yhteistyökumppanit toimivat tällöin "tietojen käsittelijöinä" ja käsittelevät henkilötietojasi puolestamme ja erityisohjeidemme mukaisesti. Tietosuojalait koskevat myös näitä käsittelijöitä, ja ne käsittelevät henkilötietojasi tietosuojakäytäntömme ja muiden asianmukaisten luottamuksellisuus- ja suojauskeinojen mukaisesti.
Kun jaamme henkilötietojasi Dubai Tourismin sisällä tai kolmansille osapuolille, käytössämme on tiukat sopimukset kolmansien osapuolten kanssa sen varmistamiseksi, että henkilötietojasi käsitellään asianmukaisten tietosuojalakien, kuten GDPR:n mukaisesti. Kun toimimme näin, käytämme asianmukaisia suojakeinoja suojellaksemme siirrettäviä henkilötietoja.

Käytämme hyväksyttyjä vakiosopimuslausekkeita Euroopan talousalueella ja Sveitsissä kerättyjen henkilötietojen kansainvälisissä siirroissa.

Löydät lisätietoa vakiosopimuslausekkeista EU-komission verkkosivustolta. 

Me emme jaa henkilötietoja Dubai Tourismin ulkopuolisille yrityksille, organisaatiolle tai yksilöille, muuta kuin jossain alla mainituista tilanteista:

Suostumuksellasi

Jaamme henkilötietoja yritysten, organisaatioiden tai yksilöiden kanssa Dubai Tourismin ulkopuolella (ja osapuolille ja tahoille, joihin viitataan tässä tietosuojakäytännön kappaleessa) markkinointitarkoituksiin, kun olemme saaneet sinulta siihen erillisen suostumuksen. Jos olet antanut erityissuostumuksesi henkilötietojesi jakamiseksi yhdelle tai useammalle tällaiselle kolmannen osapuolen verkkosivustollamme mainitulle yritykselle, organisaatiolle tai yksilölle Dubai Tourismin ulkopuolella, tällaisen suostumuksen tarkoitusten mukaisesti jokainen tällainen kolmas osapuoli toimii heille antamiemme tietojen rekisterinpitäjänä; ja ottaessaan yhteyttä sinuun kukin kolmas osapuoli lähettää sinulle kopion omasta tietosuojakäytännöstään, joka sääntelee kyseisen kolmannen osapuolen henkilötietojesi käyttöä.

Ulkoiseen käsittelyyn 

Annamme henkilötietoja yhteistyökumppaneillemme tai muille luotetuille yrityksille tai henkilöille, jotta he voivat käsitellä niitä puolestamme antamiemme ohjeiden ja tietosuojakäytäntömme ja muiden asianmukaisten luottamuksellisuus- ja tietosuojakeinojen mukaisesti. Yhteistyökumppaneitamme sijaitsee ympäri maailmaa, erityisesti Arabiemiirikunnissa, Yhdysvalloissa ja ETA-maissa. Esimerkkejä organisaatioista, joiden kanssa jaamme tietojasi tässä tarkoituksessa:

  • Lentoyhtiöt
  • Hotellit
  • Nähtävyydet
  • Matkanjärjestäjät ja tapahtumajärjestäjät
  • Järjestöt, kuten esimerkiksi sanomalehdet ja verkkosivustot, jotka järjestävät puolestamme kilpailuja
  • Järjestöt, jotka lähettävät sinulle tietoja tarjouksista ja tuotteista
  • Järjestöt, joiden kanssa Dubai Tourism tekee yhteistyötä järjestääkseen ja toimittaakseen ohjelmia, kilpailuja ja muita hankkeita

Jakaminen kumppaneidemme kanssa

Saatamme jakaa ei-henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevia tietoja julkisesti kumppaneidemme - kuten julkaisijoiden, mainostajien tai osallistuvien verkkosivustojen - kanssa. Saatamme jakaa tietoja julkisesti esimerkiksi esitelläksemme palvelujen käyttömme yleisiä suuntauksia. Esimerkkejä organisaatioista, joiden kanssa jaamme tietojasi tässä tarkoituksessa:

  • Analytiikkayritykset, jotka käyttävät anonymisoituja tietoja tehokkuuden esittämiseksi

Sovellettavan lain sitä vaatiessa

Luovutamme henkilötietoja, kun jokin sovellettava laki niin vaatii tai kun meillä on hyvä syy uskoa sen olevan tarpeen tai toivottavaa sovellettavien lakien noudattamiseksi tai Dubai Tourismin, Käyttöympäristöjemme tai niiden käyttäjien omaisuuden tai oikeuksien suojelemiseksi ja puolustamiseksi. Täytämme henkilötietojen jakamispyynnöt vain, kun sovellettava laki tai säädökset niin vaativat. 

  • Kansallisen turvallisuuden puolesta toimijat, esimerkiksi Dubain poliisi ja muut Dubain hallituksen osastot

Valittujen kolmansien osapuolten kanssa

Tämän lisäksi saatamme jakaa henkilötietojasi ja ei-henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevia tietojasi tiettyjen yritysyhteistyökumppaneiden ja henkilöiden kanssa seuraavissa tarkoituksissa:
Saatamme jakaa ei-henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevia tietoja julkisesti ja yritysyhteistyökumppaneidemme - kuten julkaisijoiden, mainostajien tai osallistuvien verkkosivujen - kanssa. Saatamme jakaa tietoja julkisesti esimerkiksi esitelläksemme palvelujen käyttömme yleisiä suuntauksia.

Saatamme luovuttaa henkilötietoja, kun jokin sovellettava laki niin vaatii tai kun meillä on hyvä syy uskoa sen olevan tarpeen tai toivottavaa sovellettavien lakien noudattamiseksi tai Dubai Tourismin, Käyttöympäristöjemme tai niiden käyttäjien omaisuuden tai oikeuksien suojelemiseksi ja puolustamiseksi. Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

  • mikäli Dubai Tourism myy tai ostaa yrityksiä tai omaisuutta, jolloin voimme välittää henkilötietojasi kyseisen yrityksen tai omaisuuden tulevalle myyjälle tai ostajalle;
  • mikäli Dubai Tourismin tai käytännöllisesti katsoen kaikki sen varat ostaa kolmas osapuoli, missä tapauksessa sen hallussa olevat henkilötiedot ovat osa siirrettäviä varoja;
  • toimitsijoille, palveluntarjoajille tai kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluita liittyen tarkoitukseen, jonka vuoksi henkilötietoja kerätään, mukaan lukien palvelut tietojen käsittelemiseksi, siitä riippumatta, sijaitsevatko nämä toimijat, palveluntarjoajat tai kolmannet osapuolet Arabiemiirikunnissa;
  • kenelle tahansa salassapitovelvollisuuden alaiselle henkilölle, joka on sitoutunut pitämään nämä tiedot luottamuksellisina; ja
  • mikäli käytät Dubai Calendar -palveluamme (tämän tietosuojailmoituksen jäljempänä olevan kohdan "Dubai Calendar" mukaisesti).

Kolmannet osapuolemme sijaitsevat ympäri maailmaa, erityisesti Arabiemiirikunnissa, Yhdysvalloissa ja ETA-maissa.

Henkilötietojesi tallennuskohteet

Sinulta keräämiämme tietoja voidaan siirtää, tallentaa tai muulla tavoin käsitellä palvelimilla, jotka sijaitsevat asuinmaasi ulkopuolella ja jotka voivat sijaita turvallisissa datakeskuksissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Arabiemiirikunnissa, Yhdysvalloissa ja ETA-maissa, ja henkilötietoja voidaan säilyttää missä tahansa niistä.

Kuinka pitkään säilytämme tietojasi

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojailmoituksessa mainittujen tarkoitusten täyttämiseksi. Näitä aikajaksoja arvioidessamme tarkastelemme huolellisesti tarvettamme kerätä henkilötietoja lainkaan, ja jos tarve on asianmukainen, säilytämme niitä lyhyimmän mahdollisen ajan keräyksen tarkoitusta varten, elleivät sopimusvelvoitteet tai laki vaadi pidempää säilytysaikaa.

Oikeutesi ja niiden käyttäminen

Jos asut Euroopan unionin alueella, sinulla on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla lukuisia oikeuksia henkilötietoihisi, jotka meidän tulee sinulle taata. Näitä ovat:

  • Oikeus saada tietoa
    Sinulla on oikeus saada tietoa siitä, että me, tai kolmas osapuoli puolestamme, keräämme ja käytämme henkilötietojasi.
  • Oikeus saada pääsy tietoihin
    Sinulla on oikeus saada meiltä vahvistus siitä, että sinua koskevia henkilötietoja käsitellään tai että niitä ei käsitellä, ja jos näitä henkilötietoja käsitellään, oikeus saada pääsy henkilötietoihin. Tätä oikeutta ei sovelleta, jos se vaikuttaisi haitallisesti toisen henkilön oikeuksiin ja vapauksiin.
  • Oikeus tietojen korjaamiseen
    Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme epätarkat henkilötiedot, ja meidän tulee vastata pyyntöön viipymättä. Ottaen huomioon käsittelyn tarkoituksen, sinulla on oikeus pyytää epätäydellisten henkilötietojen täydennystä.
  • Oikeus tietojen poistamiseen
    Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme hallussamme olevat henkilötietosi viipymättä.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
    Sinulla on oikeus pyytää rajoitusta henkilötietojesi käytölle, jolloin tietoja ei käytetä siihen tarkoitukseen, jota varten se kerättiin.
  • Vastustamisoikeus
    Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun käyttö perustuu lailliseen etuun* tai julkiseen etuun. *"Laillinen etu" on laillinen peruste henkilötietojen käsittelemiseen, kun (i) tietojen käyttö vaikuttaa sinuun rajallisesti, (ii) sinun tulisi kohtuudella odottaa meidän käyttävän tietojasi tällä tavoin, tai (iii) kun emme pidä soveliaana ottaa sinuun yhteyttä häiritsevillä lupapyynnöillä.
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
    Kun olet luovuttanut henkilötietojasi käyttöömme omalla suostumuksellasi* tai meidän pyynnöstämme, jotta voisimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan, sinulla on oikeus saada meille luovuttamasi henkilötiedot jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa, jotta voit halutessasi tarjota nämä henkilötiedot toisen organisaation käyttöön. Tätä oikeutta ei voida soveltaa, kun käytämme henkilötietoja yhteishyödylliseen tarkoitukseen (esim. tietosuojaa tai määräystenmukaisuutta varten).
    *Tämä sisältää arkaluonteiset henkilötiedot, kuten biometriset, terveyttä koskevat tai poliittiset ja uskonnolliset tiedot, jotka annetaan erillisellä suostumuksellasi.
  • Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle
    Sinulla on oikeus lähettää virallinen, kirjallinen valitus valvojalle, joka voi ratkaista henkilötietojen siirtoon liittyvät valitukset, joita me emme saa ratkaistua kanssasi suoraan.
  • Oikeus peruuttaa suostumus
    Sinulla on oikeus ilmoittaa meille, että et halua meidän enää keräävän, tallentavan tai käyttävän henkilökohtaisia tietojasi, kun meillä ei ole tämän tekemiseen liiketoiminnallista tai laillista perustetta.

Dubai Tourismilla on käytössään toimenpiteitä, joilla varmistetaan, että se saa vastattua saamiinsa pyyntöihin nopeasti.  Voit harjoittaa edellä mainittuja oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä: privacy@dubaitourism.ae.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, huomautettavaa tai ehdotuksia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteella info@dubaitourism.ae tai napsauta tästä.

Yhteydenotto meihin ja kieltäytyminen markkinoinnista

Jos otat meihin yhteyttä kysymyksin, kommentein tai pyynnöin käyttäen jotain verkkolomakkeistamme, jotka muodostavat osan Käyttöympäristöistämme, sinun tulee antaa koko nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta saamme varmasti sinuun yhteyden. Riippuen täyttämästäsi verkkolomakkeesta, sinulle annetaan mahdollisuus antaa lisätietoja, joiden avulla voimme palvella sinua paremmin, mutta nämä lisätiedot eivät ole pakollisia, vaan ne vain nopeuttavat prosessia ja Dubai Tourismin on niiden avulla helpompi tunnistaa sinut järjestelmissään.

Jos haluat lisätietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai haluat tehdä edellä mainittuihin oikeuksiisi liittyvän pyynnön, voit lähettää meille sähköpostia osoitteella: privacy@dubaitourism.ae.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, huomautettavaa tai ehdotuksia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteella info@dubaitourism.ae tai napsauta tästä.

Markkinointiaiheisen sähköpostiviestinnän opt-out

Voit milloin tahansa lopettaa Käyttöympäristöjemme lähettämien markkinointisähköpostien vastaanottamisen napsauttamalla sähköpostiviesteissämme olevaa tilauksen peruutus -linkkiä (katso edellä kohta "Markkinointi"), tai pyytämällä meitä poistamaan sinut ja sinusta elektronisesti kerätyt henkilötiedot tietokannoistamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@dubaitourism.ae.

Voit myös määrittää selaimesi estämään kaikki evästeet, mukaan lukien Käyttöympäristöihimme liittyvät, tai ilmoittamaan, milloin asetamme evästeen. On kuitenkin tärkeää muistaa, että monet Käyttöympäristöistämme eivät välttämättä toimi oikein, jos evästeet on poistettu käytöstä. Emme esimerkiksi välttämättä muista kieliasetuksiasi.

Voit pyytää ulkopuolisia yhteistyökumppaneitamme lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen koska tahansa napsauttamalla "Peruuta tilaus" -painiketta sähköpostiviestien alaosassa tai ottamalla yhteyttä näihin kolmansiin osapuoliin koska tahansa.

Henkilötietojesi turvallisuus

Teemme kaikkemme, jotta hallussamme olevat henkilötiedot ovat suojassa väärinkäytöltä, katoamiselta tai luvattomalta pääsyltä, mukaan lukien palomuurien, salasanalla vahvistettavan pääsyn ja turvallisten palvelimien käyttö. Erityisesti käymme läpi tietojen keruuseen, tallentamiseen ja käsittelyyn liittyviä käytäntöjä, mukaan lukien fyysiset suojatoimet luvattoman järjestelmiin pääsyn estämiseksi, ja rajoitamme henkilötietojen käyttöä työntekijöidemme, urakoitsijoidemme ja toimijoidemme osalta, joiden tulee saada tiedot käsitelläkseen niitä puolestamme ja joita sitoo tiukka, sopimusperusteinen luottamuksellisuus; heitä voidaan rangaista tai heidät voidaan erottaa, mikäli he eivät täytä velvollisuuksiaan.

Valitettavasti tiedon lähettämiseen mitä tahansa väylää pitkin internetin välityksellä sisältää aina riskin. Lähetät tietoja internetin välityksellä täysin omalla vastuullasi. Vaikka suojaamme henkilötietosi parhaamme mukaan, emme voi taata, että tietosi olisivat suojassa internetin välityksellä lähetettäessä, emmekä takaa minkään tietojen, mukaan lukien henkilötietojen, suojausta lähettäessäsi niitä meille internetin välityksellä.

Jos epäilet, että henkilötietojasi on kadonnut tai käytetty väärin tai luvatta, ilmoita meille välittömästi.

Vaatimustenmukaisuus ja yhteistyö viranomaisten kanssa

Tarkistamme säännöllisesti noudattavamme tietosuojailmoitustamme. Kun saamme virallisia kirjallisia valituksia, otamme valituksen tehneeseen henkilöön yhteyttä asian ratkaisemiseksi. Pyrimme ratkaisemaan henkilökohtaisten tietojen siirtoon liittyvät valitukset suoraan käyttäjiemme kanssa ja tarpeen tullen asiaankuuluvien valvontaviranomaisten kanssa, mukaan lukien paikalliset tietosuojaviranomaiset.

Tietosuojailmoituksen muutokset

Saatamme tulevaisuudessa korjata tai muuttaa tätä tietosuojailmoitusta koska tahansa muuttamalla tätä sivua. Kaikki muutokset tehdään täällä, joten tiedät aina, mitä tietoja keräämme, kuinka saatamme käyttää niitä ja paljastammeko tietoja muille. Jotkut tässä tietosuojailmoituksessa olevat ehdot voidaan myös korvata ehdoilla tai ilmoituksilla, jotka julkaistaan muualla verkkosivustoillamme.

Ilmoitamme sinulle kaikista tietosuojakäytäntöön tehdyistä muutoksista ponnahdusikkunalla, sähköpostitse tai push-ilmoituksella mobiilisovelluksissamme.

Yhteenveto

Yksityisyyteen liittyvät huolenaiheesi ovat meille tärkeitä. Toivottavasti tästä tietosuojailmoituksesta on sinulle hyötyä.

Kysymykset tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen

Jos sinulla on kysyttävää tähän Tietosuojakäytäntöön liittyen, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteella privacy@dubaitourism.ae.

Jos sinulla on muuta kysyttävää, huomautettavaa tai ehdotuksia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä osoitteella info@dubaitourism.ae tai napsauta tästä.

Muokattu viimeksi: 14. lokakuuta 2020.

Pysy ajan tasalla

Vastaanota viimeisimmät uutiset Dubaissa tarjotusta toiminnasta

Kaikki annetut tiedot käsitellään Yksityisyyskäytäntömme mukaisesti.